Mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés
Kikészit ez az allapot! Mindig is egyke lany voltam. apam osszejott egy uj novel,akinek 3 (mostmár 4) gyermeke van. Mindig mindent megkaptam amire csak raneztem,en voltam a középpontba. Most meg amiota anyum kiment nemetorszagba,apammmal elek es szornyen rossz. Mindenen osztozkodni kene zsebpenzt nem kapok mert az uj noje nem akarja mert h az o gyerekei se kapnak.....pedig csak apám dolgozik,haza adja a pénzt!!!!!! Mégsem kapok semmit,minden nap megy a veszekedés az idegenek miatt..apam szerint ez a csalad,de szamomra idegenek,es gyulolom vegignezni,hogy a sok halatlan gyereke feleli a penzet es utálom hogy itt vannak de apammal nem lehet beszélni mert a nojenek ad igazat!!!!!!!! Mit tehetnék?!

2016. nov. 27. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
ez van nem tetszik menjél külföldre anyud után, vagy állj a saját lábadra, ennyi lehetoseged van, bár sztem eltulzod te ezt az egeszet
2016. nov. 27. 19:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Anyukad nem kuld penzt?

Apukadek 5 gyereket etetnek, ruhaztatnak,rezsi, iskolaztatas. Stb..

Es anyukad?

Csinaltass egy junior kartyat es anyud kuldjon penzt.( gondolom fizet gyerektartast, de +2-3 ezret ha kuld, szerinten doszt eleg egy hetre

Azert Nemetorszagban egy takarito no sem el rosszul, ez nem egy nagy osszeg.

2016. nov. 27. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Szabad kérdeznem, hogy miért nem anyádat szidod, aki ott hagyott téged mint a sz. rt?!
2016. nov. 27. 21:28
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

Azelőtt ketten élősködtetek apádon, most meg vagy öten.

Ha valami történne szerencsétlen apukáddal, mind éhen döglenétek.

2016. nov. 27. 21:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van!!!
2016. nov. 27. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:
dehogy. egymást ennék meg. a folyamat már el is kezdődött.
2016. nov. 27. 22:09
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 beteg vagy XDD
2016. nov. 29. 01:38
 18/19 A kérdező kommentje:
K.....va anyátokat tapasztaljatok meg aztan pofazzatok elettelen kis senkik
2016. dec. 4. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezt mondtam én, nézzétek, már az anyjának is megette felét.
2016. dec. 4. 13:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!