Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogyan viszonyultok a...

Szülők! Hogyan viszonyultok a videojátékokhoz?

Figyelt kérdés

(Sziplán egy vélemény felmérés akar lenni.)

Hogyan vélekedtek arról, hogy a gyermeketek ilyen játékokkal tölti a szabadidejének egy részét?

Mennyire érdeklődtöl ti magatok a játékok iránt, mi a véleményed a videojátékokról?

2017. jan. 3. 19:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Ez erősen függ a típusától.
2017. jan. 3. 19:40
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen mindegy, hogy mit játszik, csak ne essen túlzásban. Mi is videójátékozunk a férjemmel, de mellette eljárunk otthonról, van életünk, van más hobbink is stb. Nem tervezzük a leendő gyerekeinket se korlátozni ebben, míg nem esnek át a ló túloldalára.
2017. jan. 3. 19:45
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Persze ne foglalkozzon vele egész nap, ne hanyagolja el a tanulást és legyen más hobbija is, de játszhat akár napi 2 órát is. Igazából az, hogy tévézik, telózik, gépezik, vagy játszik az már nem oszt szoroz (annyira). De persze nem a gyilkosokat adnám neki (korosztályfüggő, de egy 16 évestől oké, úgy se tilthatom meg neki, letölti stb.) Az én fiaim Xboxon leginkább Fifázni szoktak, mert járnak "rendes" focira is. Néha az apjuk is játszik. A nagyobbik GTA-zni is szokott (16), a kisebbeket még a kinectesek jobban lefoglalják. (11 éves)
2017. jan. 3. 19:46
 4/16 anonim ***** válasza:
10%
Nem érdeklődöm irántuk,felesleges marhaságnak tartom mindegyiket.
2017. jan. 3. 19:46
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Vannak gyerekek akiket nagyon be tud szippantani a játék, vagy akár a tévé, és a többi dolog rovására megy, ott nagyon résen kell lenni, és idejében szabályozni a mértékét. Egy átlag gyerek esetében azt látom, hogy ha van más alternatíva, és nincs nagyon eltiltva ettől, akkor nem csak ezzel fog játszani. Ha ez működik, akkor ez a legjobb, mert megtanulja saját maga beállítani az egyensúlyt, nem lesz tőle függő, de ezzel is lesz tapasztalata.
2017. jan. 3. 19:55
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Felnőtt vagyok, magam is játszom. Egy gyerek meg inkább.

Amíg nem a real life menekülés, addig rendben van.

2017. jan. 3. 20:01
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem addig nincs gond, amíg az ember nem válik függő zombivá, bármilyen hobbiról is legyen szó.

Az egyik öcsém gyerekkorától kezdve ezekkel a játékokkal játszott, sajnos rá lett hagyva, hogy mennyit, és most felnőttként sincs semmilyen más hobbija ami érdekelné. Minden szabadidejét a videojátékokkal tölti, hétvégén pl. reggeltől késő éjszakáig. Nem jár el sehova, nem barátkozik stb.. Na ez nagy baj!

Én 30 éves nő létemre is szeretem, például a GTA, Assassin's Creed a kedvenc, de emellett sok mással is foglalkozom, és nem verem a fejem a falba, ha néhány óráig valami mást kell csinálnom, és nem játszhatok.

2017. jan. 3. 20:14
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Amíg csak a szabadideje "egy részét" tölti ezzel, addig nincsen semmi gond. A "mi időnkben" (jesszus, mintha 90 éves lennék :D) mi meg Nintendoztunk, és imádtuk.

A baj akkor van, ha függővé válik, és más sem érdekli már, csak mindig valami kütyü nyomkodása.

2017. jan. 3. 20:14
 9/16 anonim ***** válasza:
42%
Szülő vagyok van egy 13 éves lányom és egy 15 éves fiam. Mind ketten szeretnek heti max (Ennyi van engedve) 6 órát játszani (nem egyszerre). Ez eddig semminek se ment a rovására pedig már 2 éve így működik. Elfogadták szóval korrekt volt az idő lefixálása. Szeretik nem játszanak túl sokat. Emellett én is és a férjem is beszállunk néha tehát teljes mértékben OK.
2017. jan. 3. 20:34
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
Egy csoda az a szerkezet, bár én sose tanultam a működéséről, de elképesztő belegondolni. Rá tudok kattanni én is rendesen bár inkább sportos játékokra mint lövöldözni mindent.
2017. jan. 3. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!