Szülők! Hogyan viszonyultok a videojátékokhoz?
(Sziplán egy vélemény felmérés akar lenni.)
Hogyan vélekedtek arról, hogy a gyermeketek ilyen játékokkal tölti a szabadidejének egy részét?
Mennyire érdeklődtöl ti magatok a játékok iránt, mi a véleményed a videojátékokról?
Felnőtt vagyok, magam is játszom. Egy gyerek meg inkább.
Amíg nem a real life menekülés, addig rendben van.
Szerintem addig nincs gond, amíg az ember nem válik függő zombivá, bármilyen hobbiról is legyen szó.
Az egyik öcsém gyerekkorától kezdve ezekkel a játékokkal játszott, sajnos rá lett hagyva, hogy mennyit, és most felnőttként sincs semmilyen más hobbija ami érdekelné. Minden szabadidejét a videojátékokkal tölti, hétvégén pl. reggeltől késő éjszakáig. Nem jár el sehova, nem barátkozik stb.. Na ez nagy baj!
Én 30 éves nő létemre is szeretem, például a GTA, Assassin's Creed a kedvenc, de emellett sok mással is foglalkozom, és nem verem a fejem a falba, ha néhány óráig valami mást kell csinálnom, és nem játszhatok.
Amíg csak a szabadideje "egy részét" tölti ezzel, addig nincsen semmi gond. A "mi időnkben" (jesszus, mintha 90 éves lennék :D) mi meg Nintendoztunk, és imádtuk.
A baj akkor van, ha függővé válik, és más sem érdekli már, csak mindig valami kütyü nyomkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!