Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogyan viszonyultok a...

Szülők! Hogyan viszonyultok a videojátékokhoz?

Figyelt kérdés

(Sziplán egy vélemény felmérés akar lenni.)

Hogyan vélekedtek arról, hogy a gyermeketek ilyen játékokkal tölti a szabadidejének egy részét?

Mennyire érdeklődtöl ti magatok a játékok iránt, mi a véleményed a videojátékokról?

2017. jan. 3. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Én imádom a horror-survival játékokat, de a gyerekemnek ezeket nem engedném kb. 16-17 éves korig (ne legyenek illúzióink, a mai fiatalok olyan dolgokat látnak nagyon korán...viszont mondjuk egy Outlast típusú cuccal inkább soha ne játszon :DD). Sport, ügyességi játékokkal, cooperativ dolgokkal játszhatna, bizonyos időkereteken belül.

Én szeretek játszani, nem tartom nagyobb időpazarlásnak, mintha megnézne egy filmet, vagy valami bugyuta sorozat-függő lenne.

Nyilván vannak időigényes játékok is, amikor munkanélküli voltam kb. a Skyrim/Fallout világában éltem és lehet hülyén hangzik, de nekem segített enyhíteni a szorongásomon is.

Viszont ezekkel nagyon vigyázni kell, hogy ne nyelje be az embert.

28/N

2017. jan. 3. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Játékfüggő elsősorban. Másodsorban meg időfüggő.
2017. jan. 3. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
Kövezzetek meg de engem sosem érdekeltek. Ettől függetlenül nincs bajom azzal akit igen, viszont a függőket szánalmasnak tartom.
2017. jan. 4. 01:14
 14/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem vagyok szülő de nem értem ezeket a korlátozásokat.

17 éves vagyok,napi 5-6 órát töltök gép előtt (ebből 3-4 órát játszok,1-2 órát "dolgozok") emellett napi fél óra tanulással 4,6-os átlagom van. Semmilyen negatív behatással nincsenek rám a játékok amikkel játszok (inkább pozitív elvégre használom az angolt,jobb a kommunikációs készségem, gyorsabban hozok döntést,jobb a reakcióidőm (átlagosan 187 miliszekundum) és jobban tudok koncentrálni). Persze vannak káros hatásai is,de úgy gondolom ha tudunk kompromisszumokat kötni, tudni hol a vége,mennyit szabad akkor semmi rossz nincs abban ha játszol. Persze ott az egészségügyi oldala is hogy nem tesz jót hosszú távon. De a TV nézés és a telefonozás sem sokkal egészségesebb ha ezt nézzük.

2017. jan. 4. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:
19%
Utolsó, nem hiányoznak a haverok meg a bulik?
2017. jan. 4. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
A hétvégékről nem beszéltem. :P. Amúgy se vagyok nagy bulizós,van barátnőm,haveri társaságom,szóval aszociálisnak sem lehet nevezni. :D
2017. jan. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!