Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti szoktatok hangosan...

Anyukák! Ti szoktatok hangosan böfögni és szellenteni a gyerekek elött?

Figyelt kérdés

2017. márc. 28. 17:39
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
34%
Az én stüleim szoktak ritkábban, akkor mindenki nevet rajta.
2017. márc. 28. 19:41
 12/55 anonim ***** válasza:
32%
Jézusom, szerintem elég undorító és igénytelen dolog lenne egy nő részéről. Nekem a nevelőapám csinálta és hányingerkeltő volt számomra, örülök hogy nem kell egy fedél alatt élnem már vele mert szerintem ez iszonyatosan undorító dolog.
2017. márc. 28. 20:07
 13/55 anonim ***** válasza:
19%
Nem, ahogy ferjemmel egymas elott sem. Ha neki megis kiszalad, szoktam finoman szolni. Egy bofi nem a vilag vege, de direkt inkabb ne, plane a puki, igenytelen dolog.
2017. márc. 28. 20:18
 14/55 anonim ***** válasza:
93%

Ugye nem akarják felnőtt emberek a többi felnőtt embernek bemesélni, hogy a szellentést minden alkalommal akaratlagosan tudják irányítani és _természetesen_ soha, egyetlen egyszer sem fordult még elő akkor, amikor más is jelen volt?

Az én válaszom: szándékosan soha, szándékom ellenére azonban előfordult. Családom többi tagjával is. Nem nevetünk rajta, nem jópofa dolog, de nem is járunk emiatt párterápiára és a gyereknek sem kell pszichológus,hogy fel tudja dolgozni. Az igénytelenség pedig távol áll tőlem - az őszinteséggel ellentétben....

2017. márc. 28. 20:33
 15/55 anonim ***** válasza:
43%
En meg szerencsere sosem szellentettem masok elott...amugysem vagyok egy "levegos", (van ismerosom, aki folyton fingik.....), de valahogy hala egnek nem tortent meg ilyen.
2017. márc. 28. 20:36
 16/55 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk szokott anya. :D
2017. márc. 28. 20:56
 17/55 anonim ***** válasza:
80%
Én olyan családban nőttem fel, ahol mindenki nyugodtan szellent és böfög a másik előtt. Szerintem nincs ezzel semmi baj, ez egy természetes dolog, az élet velejárója. A családon belül nincs ezzel semmi probléma.
2017. márc. 28. 21:23
 18/55 anonim ***** válasza:
68%
14 es válaszolónak caak annyit, hogy meg fog csalni a férjed, mert előtted még fingani se tud.... a f...át is kesztyűs kézzel fogod gondolom és csak sötétben szexelsz, mert az olyan undorító....:D
2017. márc. 28. 21:30
 19/55 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, 13-as válaszoló, nem a 14-es
2017. márc. 28. 21:31
 20/55 anonim ***** válasza:
51%
Pont a 14es nem írt olyat utolsó!
2017. márc. 28. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!