Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tenyleg egy elvetemült rossz...

Tenyleg egy elvetemült rossz anya es szuleimnek rossz gyereke vagyok?

Figyelt kérdés

A lanyom megevett este egy szelet sütinek a 80% at es a megmaradt darabra azt mondta h megeszi reggel . Oke, mondtam . Ejjelre elfelejtettem betenni a hutöbe es kinntmaradt , elegge szetfolyt.

Bekaptam en azt a 3-4 falatnyit elmosogattam a tanyert .

Lanyom reggelizett es eszebe jutott a suti h hol van , mondtam megettem. 11 eves a lanyom egyetlen gyerek .

Erre kitört a cserepate orditott felhivta a szuleim akik orditottak h " rohadjon ki a beled" nekem stb szidtak h megettem a sutit .

Mondanom sem kell , h itthon döl ki a kaja a hutöbök , es rengeteg edesseg is van itthon folyamatosan , a lanyom azt es akkor eszik amikor akar .

Felhivta az apjat is ( elvaltunk ) es zokogva meselte h mit tettem erre az apa azt mondta h " anyad egy disznó."

Egyedul nevelem , mindene megvan , vajon tenyleg megerdemeltem ezt a megalazast ?

Nagyon szegyelltem magam

2017. márc. 27. 17:59
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
63%

nagyon igazad van harmincas. ez a "liberalis neveles" latvanyos bukasa.

sajnos szerintem nem kamu mert en eletben hallottam amikor a 10 eves kislany leszukazta az anyjat mert nem adta oda neki a mobiljat mert az ove eppen a tolton volt.

angol nyelvkornyezetben elek es a kiscsaj uvoltotte ahogy "bloody bitch" rohadt szuka ....

az en lanyom ilyet mondott volna tuti hogy felrepedt szajjal jart volna nehany napig. en nekem volt problemam az anyammal eletemben de azert soha nem jutott volna eszembe hogy hasonlot mondjak neki. ezekben a gyerekekben egyaltalan nincs a SZULO iranti minimalis tisztelet sem. azt hiszik a szulok haverok ( amit ok hitetnek el a gyerekeikkel) es egyenloek minden teren.

2017. márc. 30. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!