Tenyleg egy elvetemült rossz anya es szuleimnek rossz gyereke vagyok?
A lanyom megevett este egy szelet sütinek a 80% at es a megmaradt darabra azt mondta h megeszi reggel . Oke, mondtam . Ejjelre elfelejtettem betenni a hutöbe es kinntmaradt , elegge szetfolyt.
Bekaptam en azt a 3-4 falatnyit elmosogattam a tanyert .
Lanyom reggelizett es eszebe jutott a suti h hol van , mondtam megettem. 11 eves a lanyom egyetlen gyerek .
Erre kitört a cserepate orditott felhivta a szuleim akik orditottak h " rohadjon ki a beled" nekem stb szidtak h megettem a sutit .
Mondanom sem kell , h itthon döl ki a kaja a hutöbök , es rengeteg edesseg is van itthon folyamatosan , a lanyom azt es akkor eszik amikor akar .
Felhivta az apjat is ( elvaltunk ) es zokogva meselte h mit tettem erre az apa azt mondta h " anyad egy disznó."
Egyedul nevelem , mindene megvan , vajon tenyleg megerdemeltem ezt a megalazast ?
Nagyon szegyelltem magam
Nem is a szüleidet kéne nevelni, hanem a gyereked.
A szülőknek meg határokat kell szabni, hogy mibe szólhatnak bele. Nem vagy már kisgyerek, hogy megmondják, hogy mit tegyél.
A gyereknevelés két ember dolga. Próbálna csak az én taknyos csitri lányom hisztizni bárkinek, és próbálnának azok belepofázni, hogy nevelem a gyerekem. Az apja meg utolsó idióta lehet, ha a gyereke előtt szidja az anyját.
A lány telefonját szerintem vedd el, ne legyen kedve pattogni, a szüleiddel meg közöld, hogy nem az ő gyerekük.
Jézusom! Jó hogy nem már rögtön máglyahalálra ítélitek szegény kislányt... Ti nem voltatok gyerekek? 11 évesen még nagy tragédiának tűnhet egy kis darabka süti is.
Ettől eltekintve viszont nagyon durva a reakciója. Érthető, de nagyon túlzó, egyáltalán nem normális. Nem tudom mikor váltatok, mennyire volt durva a válás, de lehet az viselte meg. Utána meg persze az elkerülhetetlen elkényeztetés, hogy megvásároljátok a szeretetét a másik szülővel szemben. Talán el kéne vinned egy szakemberhez, hogy kimenjen belőle az a feszültség, ami ilyen kitöréseket okoz.
Mert most megbüntetheted, meg visszatámadhatsz, de az az alap problémát nem fogja megoldani. Legközelebb ugyan ez elő fog fordulni.
A rokonokról most szó se essék, mert az téboly...
De kérdező, azért egy dolog érdekelne. Mi a búbánatért etted meg a sütit? Oké kint maradt, de ha megetted akkor nem volt romlott. A lány is ugyan úgy megehette volna, attól függetlenül, hogy már nem olyan dekoratív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!