Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tenyleg egy elvetemült rossz...

Tenyleg egy elvetemült rossz anya es szuleimnek rossz gyereke vagyok?

Figyelt kérdés

A lanyom megevett este egy szelet sütinek a 80% at es a megmaradt darabra azt mondta h megeszi reggel . Oke, mondtam . Ejjelre elfelejtettem betenni a hutöbe es kinntmaradt , elegge szetfolyt.

Bekaptam en azt a 3-4 falatnyit elmosogattam a tanyert .

Lanyom reggelizett es eszebe jutott a suti h hol van , mondtam megettem. 11 eves a lanyom egyetlen gyerek .

Erre kitört a cserepate orditott felhivta a szuleim akik orditottak h " rohadjon ki a beled" nekem stb szidtak h megettem a sutit .

Mondanom sem kell , h itthon döl ki a kaja a hutöbök , es rengeteg edesseg is van itthon folyamatosan , a lanyom azt es akkor eszik amikor akar .

Felhivta az apjat is ( elvaltunk ) es zokogva meselte h mit tettem erre az apa azt mondta h " anyad egy disznó."

Egyedul nevelem , mindene megvan , vajon tenyleg megerdemeltem ezt a megalazast ?

Nagyon szegyelltem magam

2017. márc. 27. 17:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%
a lányodat nem kellett volna hagynod a fejedre nőni..őt gondolom csak te nevelted ilyenné..nem?
2017. márc. 27. 19:02
 12/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem is a szüleidet kéne nevelni, hanem a gyereked.

A szülőknek meg határokat kell szabni, hogy mibe szólhatnak bele. Nem vagy már kisgyerek, hogy megmondják, hogy mit tegyél.

2017. márc. 27. 19:04
 13/31 anonim ***** válasza:
89%
A lányod borzasztó kényes már ne haragudj, a családod többi tagja meg nem normális, egy rohadt darab süti... Ne törődj a lányoddal és közöld vele hogy egyen mást azt megetted ennyi, hiába bőg. Nem kell ennyire elkényeztetni hiába kicsi ez nem normális, és azért csinálja mert a családod többi tagja meg kinyalja a s*ggét ha elsírja magát.
2017. márc. 27. 19:07
 14/31 anonim válasza:
88%
Sajnos mikor kicsi voltam én is hajlamos voltam arra hogy sírtam ha megettek valamit amire számítottam, és már nagyon rosszul érzem magam ha visszagondolok milyen rosszul eshetett annak aki megette. Nem vagyok rá büszke, de viszont azt el kell mondjam én nem voltam ebben támogatva nekem azt mondták nem minden az enyém, ez van volt nincs, majd talán kapok másikat ha nem hisztizek tovább. :D nem tudom mi lett volna ha adják alám a lovat a többiek..
2017. márc. 27. 19:19
 15/31 anonim ***** válasza:
71%
Mindent megérdemelsz, amit megengedsz.
2017. márc. 27. 19:27
 16/31 anonim ***** válasza:
82%
Könnyű úgy leszólnia a családnak, hogy nem ők nevelik a lányt! Ha náluk lenne elhelyezve, akkor nem tolerálnák az ilyen viselkedését.
2017. márc. 27. 19:41
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
Felnőtt ember vagy, a szüleiddel is még IDŐBEN tudatnod kellett volna, hogy hol a határ. Ahogy a gyerekeddel is.
2017. márc. 27. 20:03
 18/31 anonim ***** válasza:
76%

A gyereknevelés két ember dolga. Próbálna csak az én taknyos csitri lányom hisztizni bárkinek, és próbálnának azok belepofázni, hogy nevelem a gyerekem. Az apja meg utolsó idióta lehet, ha a gyereke előtt szidja az anyját.

A lány telefonját szerintem vedd el, ne legyen kedve pattogni, a szüleiddel meg közöld, hogy nem az ő gyerekük.

2017. márc. 27. 20:06
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
A lányod úgy viselkedik, mint egy hároméves, ám ebben biztos közrejásztik ez a "fantasztikus" családi légkör, ami körülvesz titeket. A szüleid és az exed parasztok, viselkedésükkel csak tovább rontanak az amúgy is elrontott gyerekeden. Én nem engedném, hogy csak úgy telefonálgasson nekik, főleg nem egy hisztériás roham közepén, mert a hozzáállásuk csak olaj a tűzre. Nem a megevett süti tesz téged 'rossz' anyává, hanem, hogy hagyod ezt a viselkedést. Állj a sarkadra!
2017. márc. 27. 20:07
 20/31 anonim ***** válasza:
17%

Jézusom! Jó hogy nem már rögtön máglyahalálra ítélitek szegény kislányt... Ti nem voltatok gyerekek? 11 évesen még nagy tragédiának tűnhet egy kis darabka süti is.

Ettől eltekintve viszont nagyon durva a reakciója. Érthető, de nagyon túlzó, egyáltalán nem normális. Nem tudom mikor váltatok, mennyire volt durva a válás, de lehet az viselte meg. Utána meg persze az elkerülhetetlen elkényeztetés, hogy megvásároljátok a szeretetét a másik szülővel szemben. Talán el kéne vinned egy szakemberhez, hogy kimenjen belőle az a feszültség, ami ilyen kitöréseket okoz.

Mert most megbüntetheted, meg visszatámadhatsz, de az az alap problémát nem fogja megoldani. Legközelebb ugyan ez elő fog fordulni.

A rokonokról most szó se essék, mert az téboly...

De kérdező, azért egy dolog érdekelne. Mi a búbánatért etted meg a sütit? Oké kint maradt, de ha megetted akkor nem volt romlott. A lány is ugyan úgy megehette volna, attól függetlenül, hogy már nem olyan dekoratív.

2017. márc. 27. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!