Tenyleg egy elvetemült rossz anya es szuleimnek rossz gyereke vagyok?
A lanyom megevett este egy szelet sütinek a 80% at es a megmaradt darabra azt mondta h megeszi reggel . Oke, mondtam . Ejjelre elfelejtettem betenni a hutöbe es kinntmaradt , elegge szetfolyt.
Bekaptam en azt a 3-4 falatnyit elmosogattam a tanyert .
Lanyom reggelizett es eszebe jutott a suti h hol van , mondtam megettem. 11 eves a lanyom egyetlen gyerek .
Erre kitört a cserepate orditott felhivta a szuleim akik orditottak h " rohadjon ki a beled" nekem stb szidtak h megettem a sutit .
Mondanom sem kell , h itthon döl ki a kaja a hutöbök , es rengeteg edesseg is van itthon folyamatosan , a lanyom azt es akkor eszik amikor akar .
Felhivta az apjat is ( elvaltunk ) es zokogva meselte h mit tettem erre az apa azt mondta h " anyad egy disznó."
Egyedul nevelem , mindene megvan , vajon tenyleg megerdemeltem ezt a megalazast ?
Nagyon szegyelltem magam
Ha ez a történet komoly, akkor az összes szereplővel elég nagy bajok vannak. 5 éves a lányom, és igazán nem egyszerű eset, de ezt a szitut még neki is el lehetett volna magyarázni, maximum kicsit duzzogott volna.
A felnőttek reakciója meg no comment.
Tragikomédia.
Mindenki reakciója teljesen rossz. A kisgyerek nagyon jól manipulál és játssza az eszét. Ezzel lehet már nem tudsz mit tenni, főleg, hogy mindenki más neki ad igazat.
az egész családod megérdemelne egy büdös nagy pofont...
bocs hogy ezt mondom de trógerek a szüleid, tróger az exed, és a lányod egy elkényeztetett hülyegyerek aki semmibe vesz téged
menjen akkor apucihoz, majd biztos sokat foglalkozik vele
Miért nevelted ilyenre? Hisztis, elkényeztetett, nem értékeli, amije van. Gondolom, nem véletlenül lett ilyen.
És minek hagyod, hogy össze-vissza telefonálgasson?
A te nevelésed. Hisztis és elkényeztetett. Majd ez az évek múlásával csak rosszabb lesz. A gyerekeddel szemben sem állsz ki magadért ugyanúgy, ahogy a volt pároddal és a nagyszülőkkel szemben sem.
Nem bántani akarlak, mert valószínűleg a családtagjaid is gyökerek, de elsődlegesen te vagy a hibás, nem kellett volna hagyni, hogy így a fejedre nőjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!