Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudják elfogadni,...

Miért nem tudják elfogadni, hogy nekem nem baj, hogy kihasználom a szépségemet, népszerűségemet?

Figyelt kérdés

19 éves, egyetemista lány vagyok.

Ugye Pesten alapból nem olcsó az élet, a szüleim pedig nem költhetik rám az egész fizetésüket. Viszont olyan munkát nem akartam, mint pl. pincérnősködés, vagy szórólaposztás.

Ezért valamilyen szinten a szépségemet használom ki, hiszen az Instagram mondhatni erről szól. Ott találtak meg először a szponzorok és elkezdtem egyre jobban erre koncentrálni, mondhatni "Instagram celeb" lettem. Persze ebből nem tudnék megélni, meg nem is ez a célom, mielőtt bárki azt gondolná, hogy én 30 felett is a különböző cégek ajánlataira fogok várni...

Határozott elképzeléseim vannak a jövőbeli karrieremet illetően, de szerintem kezdetnek jó, ha a nagyobb vásárlásaimat, szórakozásaimat nem anyáék fizetik.

Viszont szerintük ez nem jó, merthogy ők nem így gondolták, hogy szerezzek pénzt és hogy ne az határozza meg az életemet, hány ember követ, vagy mennyien olvasták éppen a blogomat. Én ezt elfogadom, meg tudom, hogy ők nem is olyan típusok, akik szeretnék nyilvánosan élni az életüket, szóval róluk nem is nagyon szoktam írni, vagy képet/videót feltenni.

De nem értem, miért nem látják be, hogy ez nekem jó és senki nem kényszerít semmire ezzel kapcsolatban. Nagyon zavaró, hogy most hétvégén is csináltam ebédet, előtte lefotóztam és azonnal ment a majmolás, hogy jaj tegyem ki gyorsan, hogy mindenki lássa, hihetetlen, hogyha valaki ebédet eszik, biztos sokan kíváncsiak rá...

2017. márc. 6. 13:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
jo kis kamu sztori mar megint.
2017. márc. 6. 14:01
 2/24 Bence_ ***** válasza:
79%
Féltenek.
2017. márc. 6. 14:01
 3/24 anonim ***** válasza:
58%
Egyetértek a szüleiddel, pedig én is csak 22 vagyok. Ez olyan mintha egy sztriptíz táncos akarná nekem bemesélni, hogy de ő erkölcsös ember és csak azért csinálja ezt, hogy ne kelljen a szülei pénzén élnie. Aztán később, amikor férjed lesz, gyerekeid lesznek, te meg majd mutogatod nekik a félig mesztelen r.bancos képeidet, hogy nézd, a sok tini ezekre csorgatta a nyálát én meg pénzt kaptam érte. Bottal sem piszkálnék egy ilyen nőt. A szüleid sem rosszból mondják azt, amit mondanak. Habár 19 éves létedre gondoltam volna, hogy ennyit már csak megértesz.
2017. márc. 6. 14:03
 4/24 anonim ***** válasza:
65%
Na de mégis mennyire vagy szép? Mert ez igy elég kamu, insta link vagy valami?
2017. márc. 6. 14:04
 5/24 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam ki a kérdést, hogy szponzorokat/követőket keressek. Mivel az oldal anonim, nem szeretnék semmit linkelni velem kapcsolatban.

Arra nem tudok mit írni, hogyha szerintetek kapu... Akkor nem kell válaszolni, tovább kell böngészni és meg van oldva a helyzet.

Nem szoktam r..ncos, vagy félmeztelen képeket kitenni sehová, ez amúgy sem szokásom.

2017. márc. 6. 14:06
 6/24 anonim ***** válasza:
74%
Ebből hogy van pénzed?
2017. márc. 6. 14:13
 7/24 anonim ***** válasza:
47%
Kamu vagy...
2017. márc. 6. 14:16
 8/24 anonim ***** válasza:
87%

ez az oldal tele van milliomos csemetekkel, insta es youtube sztarokkal, gazdag emberek orokoseivel, hires modellekkel, blabla.

Kamu sztorik tomkelege, unalmas mar.

2017. márc. 6. 14:16
 9/24 A kérdező kommentje:
Itt komolyan ennyire lehetetlen rendes választ kapni?!
2017. márc. 6. 14:19
 10/24 anonim ***** válasza:
65%

Mi a normális válasz?

Ami egyezik azzal amit Te szeretnél vagy az őszinte?

2017. márc. 6. 14:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!