Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudják elfogadni,...

Miért nem tudják elfogadni, hogy nekem nem baj, hogy kihasználom a szépségemet, népszerűségemet?

Figyelt kérdés

19 éves, egyetemista lány vagyok.

Ugye Pesten alapból nem olcsó az élet, a szüleim pedig nem költhetik rám az egész fizetésüket. Viszont olyan munkát nem akartam, mint pl. pincérnősködés, vagy szórólaposztás.

Ezért valamilyen szinten a szépségemet használom ki, hiszen az Instagram mondhatni erről szól. Ott találtak meg először a szponzorok és elkezdtem egyre jobban erre koncentrálni, mondhatni "Instagram celeb" lettem. Persze ebből nem tudnék megélni, meg nem is ez a célom, mielőtt bárki azt gondolná, hogy én 30 felett is a különböző cégek ajánlataira fogok várni...

Határozott elképzeléseim vannak a jövőbeli karrieremet illetően, de szerintem kezdetnek jó, ha a nagyobb vásárlásaimat, szórakozásaimat nem anyáék fizetik.

Viszont szerintük ez nem jó, merthogy ők nem így gondolták, hogy szerezzek pénzt és hogy ne az határozza meg az életemet, hány ember követ, vagy mennyien olvasták éppen a blogomat. Én ezt elfogadom, meg tudom, hogy ők nem is olyan típusok, akik szeretnék nyilvánosan élni az életüket, szóval róluk nem is nagyon szoktam írni, vagy képet/videót feltenni.

De nem értem, miért nem látják be, hogy ez nekem jó és senki nem kényszerít semmire ezzel kapcsolatban. Nagyon zavaró, hogy most hétvégén is csináltam ebédet, előtte lefotóztam és azonnal ment a majmolás, hogy jaj tegyem ki gyorsan, hogy mindenki lássa, hihetetlen, hogyha valaki ebédet eszik, biztos sokan kíváncsiak rá...

2017. márc. 6. 13:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

teljesen normalis valaszokat kapsz a kamu kerdesedre. raadasul a stilusod alapjan nem is ez az elso ilyen kamu sztorid itt.

eleg szanalmas kis eleted lehet, ha itt talalod ki a virtualis eleted.

nagyon egyszeruen cafolhatod: belinkeled a baromi hires oldalad, amiert neked szponzorok egy valag penzt fizetnek.

LOL.

2017. márc. 6. 14:26
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Ja , hogy miért is van sokaknak kamu szaga? Mert nemmered ide még lelinkelni sem az instád , legalább ha a insta neved mondanád el , de nem. Szerintem a gépmögül böngészés ki mennyire veszi be a hülye történeted , majd azon megsértődsz hogy nem adnak rendes választ. Lehet , hogy olyan csúnya vagy hogy ténleg csak ez az álmod . De tudod kamu kérdésekkel nem leszel szebb, vagy híres. Inkább siralmas. Hülye kérdésre csak ilyen válaszokat lehet adni ;)
2017. márc. 6. 14:33
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Mégis milyen válaszra vágysz? Ejnye bejnye a szüleidnek, hogy nem tapsikolnak örömükben amiért a lányuk luxus prostisat játszik? Felnőtt ember vagy az isten szerelmére, a problémáid megoldását ne idegenektől várd hanem tegyél érte valamit egyedül! Ennyire is képtelen vagy? Vagy most magad sem hiszed el, hogy jó az amit csinálsz és itt akarod a szüleidet hibáztatni és azt hazudni magadnak, hogy amit csinálsz az jó?
2017. márc. 6. 14:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem ilyen válaszokra számítottam, gondoltam egy ártatlan kérdésre lehet más stílusban is válaszolni. De nem jött össze, szóval tovább nem figyelem a válaszokat.
2017. márc. 6. 14:45
 15/24 anonim ***** válasza:
57%
Nem értjük, hogy egy olyan oldallal, amit a gyakorin meg sem lehet mutatni, szóval ezzel hogyan lehet pénzt keresni. Egyszerűen nem áll össze, hogy ki és miért fizetne neked?
2017. márc. 6. 14:48
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

Húzz vissza az instagramra akkor. Ne minket "boldogíts" a kamu sztoriddal.

De ha tényleg prostituálod magad, akkor meg azért nem értem a kérdést: mi olyan meglepő azon, ha ez a szüleidnek nem tetszik!?

2017. márc. 6. 14:49
 17/24 anonim ***** válasza:
50%
A szépség, a fiatalság nem tart örökké.
2017. márc. 6. 16:00
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
Kedves válaszolók! Gondolom a nagy részetek fenn van a facebookon, és szokott megosztani dolgokat, szóval miért is vagytok felháborodva? Hiszen csak annyi a különbség, hogy amit ti kiraktok (nyaralás, gyerek, kutya, vicces kép, idézet), az senkit nem érdekel az ég világon, legalábbis az ismerőseitek nagy részét rohadtul nem. Mégis kirakjátok, mert hát meg kell mutatni milyen nagyon boldogok vagytok, mert még a végén az emberek azt hinnék, hogy nem főztök, nem jártok boltba, nyaralni, nincs jól a gyereketek, megdöglött a kutyátok... Az instagramra csak képeket lehet feltölteni, ezért ott csak az követ titeket, akit tényleg érdekeltek! Facebookon a többség kényszer-ismerős, bejelölted, mert ismered, de nem beszéltek amúgy, néha nyomsz egy lájkot neki, de ráírni gáz lenne.. Ő meg visszajelöl, mert ismer, bár valószínűleg az utcán már meg sem ismerne, de hát milyen már ha elutasítja a felkérésedet. Az instán ha van ezer követőd, az azt jelenti hogy ezer ember kíváncsi a pofádra, a kajádra, a kutyádra, és nem azt, hogy 500ból 450en unják a baromságaidat.
2017. márc. 6. 16:43
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem,hogy aki nincs képben a témában,az miért írkál ide hülyeségeket?

Igenis van olyan, a mai világban egyre több, hogy a cégek így is reklámoznak,hogy ingyen termékeket és adott esetben pénzt is adnak az adott személynek, cserébe ugye posztolni kell az adott terméket.

Ez bizonyos követőszám felett teljesen természetes jelenség.

Milyen jó reklám,amikor egy lány a több ezer követője elé kirakja,hogy az x terméket használja..Főleg ha blogger is,akkor sok fiatal,befolyásolható lány követi,akik rohannak megvenni az adott terméket, mert xy is azt használja.

Van ilyen,ezért tényleg kapnak pénzt is, nekem is van több insta celeb ismerősöm. Nem lehet belőle megélni általában, de zsebpénz kiegészítésnek jó szerintem.

Nem látom,hogy mi baj lenne ebben.Ha nem a magamutogatós képeid miatt követnek több ezren, hanem mert tényleg érdekes és egyedi dolgokat raksz fel,akkor mi lenne a baj?

2017. márc. 6. 18:09
 20/24 anonim ***** válasza:
76%

Mi olyan hihetetlen abban, hogy valaki ezzel pénzt keres? Azért mert még ti nem láttatok ilyet? Hát nézzetek utána, pedig nem egy ilyen van. Akkor talán nem rögtön az jönne, hogy hogy lehet ezzel pénzt keresni. Ha nem tudsz valamiről, nem alkoss véleményt róla, ilyen egyszerű. Ez csak egyszerű reklámozás, semmi több.Akkor a modellek is prostik vagy hogy is van?

Nem mondom, hogy ez a lány feltétlenül igazat ír, de itt néhány válaszadóból árad az irigység. És nem, én még csak fent sem vagyok instagramon.

2017. márc. 6. 18:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!