Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudják elfogadni,...

Miért nem tudják elfogadni, hogy nekem nem baj, hogy kihasználom a szépségemet, népszerűségemet?

Figyelt kérdés

19 éves, egyetemista lány vagyok.

Ugye Pesten alapból nem olcsó az élet, a szüleim pedig nem költhetik rám az egész fizetésüket. Viszont olyan munkát nem akartam, mint pl. pincérnősködés, vagy szórólaposztás.

Ezért valamilyen szinten a szépségemet használom ki, hiszen az Instagram mondhatni erről szól. Ott találtak meg először a szponzorok és elkezdtem egyre jobban erre koncentrálni, mondhatni "Instagram celeb" lettem. Persze ebből nem tudnék megélni, meg nem is ez a célom, mielőtt bárki azt gondolná, hogy én 30 felett is a különböző cégek ajánlataira fogok várni...

Határozott elképzeléseim vannak a jövőbeli karrieremet illetően, de szerintem kezdetnek jó, ha a nagyobb vásárlásaimat, szórakozásaimat nem anyáék fizetik.

Viszont szerintük ez nem jó, merthogy ők nem így gondolták, hogy szerezzek pénzt és hogy ne az határozza meg az életemet, hány ember követ, vagy mennyien olvasták éppen a blogomat. Én ezt elfogadom, meg tudom, hogy ők nem is olyan típusok, akik szeretnék nyilvánosan élni az életüket, szóval róluk nem is nagyon szoktam írni, vagy képet/videót feltenni.

De nem értem, miért nem látják be, hogy ez nekem jó és senki nem kényszerít semmire ezzel kapcsolatban. Nagyon zavaró, hogy most hétvégén is csináltam ebédet, előtte lefotóztam és azonnal ment a majmolás, hogy jaj tegyem ki gyorsan, hogy mindenki lássa, hihetetlen, hogyha valaki ebédet eszik, biztos sokan kíváncsiak rá...

2017. márc. 6. 13:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
26%
Későbbi álláskeresésnél nem fog gondot jelenteni, ha megtudják, hogy ezzel foglalkoztál?
2017. márc. 6. 19:10
 22/24 anonim ***** válasza:
63%
Miért jobbak azok a lányok, akik a tesco közepén állnak és próbálják rátukmálni az emberekre a különböző termékeket?
2017. márc. 6. 20:29
 23/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Lehet,hogy nem ilyen válaszokra számítottál,de most már láthatod,hogy ez a Dr.Csernus Imre vagyok fóruma.Az ide írogatóknak mindig a testükkel

van problémájuk, az agyi kapacitásukkal sohasem.Meg is

tudják mondani a frankót helyetted is.Agymentes görények.

2017. márc. 7. 00:38
 24/24 anonim ***** válasza:
Feltehetően ők is tudják, hogy a szépség és az effajta népszerűség múlandó, azaz erre alapozni nem lehet egy életet.
2017. márc. 7. 12:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!