Miért lesz feszült és elviselhetetlen a párom, ha kéthetente a kisfiam nálunk van?
Hát, ahogy mondta valaki, közös gyereket így ne vállalj ezzel a nővel, és feleségül se vedd. Kevés az esélye, hogy együtt maradtok, de ha így is lesz, és gyereketek lesz, biztosra veheted, hogy még pokolibb lesz az életed, mert zsarolhatóbb leszel.
Próbáld vele megbeszélni még. Ha nem megy, akkor vagy lelépsz örökre, vagy kéthetente elmész otthonról hétvégére, hogy a fiaddal lehess valahol máshol. Ez amúgy jelzésértékű lenne a nő számára, és talán elgondolkodtatná, talán még nagyobb hisztériát váltana ki.
Megmondom őszintén, én is féltékeny típus vagyok, de erre nem lennék képes. Tudnám, hogy ha egy apukával összejövök, akkor mire számíthatok.
Annyi még, hogy az elmarasztaló kommentekből annyit azért szűrj le, hogy legközelebb jobban válassz, ne csak a fizikai vonzalom alapján. Mert az nagyon kevés az együttéléshez.
Egyszerű: mert egy féltékeny pitsa. Ez van, vagy elfogadod, vagy - a fiadra való tekintettel - szakítasz.
Apám új nője is féltékeny volt rám, hiába próbltam felé nyitni, ő elzárkózott, ahol tudott, bántott (szavakkal), apám meg ahelyett, hogy megrázta volna, neki adott igazat. Tíz éve alig beszélek apával, ő meg rám, és az összes rokonára (testvére, többek között) szarik, csak a puncus a fontos.
És itt nem azzal van baj hogy elváltatok, az sokkal jobb, mintha a gyereketek egy feszült környezetben nő fel, mert nem tudtok házastársakkéne működni. De az, hogy az új nőd féltékeny a gyerekre!, az nevetséges.
És én elgondolkoznék rajta, együtt akarok-e élni a továbbiakban olyan emberrel, aki normális kommunikáció helyett inkább kiabál meg hisztizik. ÉN nem tudnék, úgy vágnám ki, mint macskát szarni, többek közt a saját lelki békén okán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!