Másnak is az anyja akarja az életét irányítani vagy csak az enyém ilyen elviselhetetlen? 17/l
Apád megkérhetnéd, hogy tegye helyre az anyád.
Basszus mikor olvastam a kifejtésed én esküszöm megvertem volna anyád, hogy térjen észhez :D
Szia!
Abban sajnos igaza van anyukádnak, hogy az ördög mindenhol ott van. Többek közt a káromkodó és a gyermekük felett erőszakosan uralkodó keresztényekben is. Mert az ördög -mint fő ellenséget- a Krisztusban a megváltó Istent felismerő, és őt több-kevesebb sikerrel követni próbáló embereket is támadja és próbálja megrontani, s ha ez sikerül -pl. egy káromkodó és a gyermekét leuraló szülő esetében-, akkor rajta, az ő rossz példáján keresztűl igyekszik a környezetében élőket is távoltartani Krisztustól, Istentől.
A házasság elótti szex témájának felvetése persze egy jogos kérdés a Biblia szellemében...
De nyugodtan mondd meg édesanyádnak, hogy első körön neki kellene megtérnie valóban és elhagynia a rossz dolgokat, és hiteles, jó példát mutatnia ahhoz, hogy számodra is vonzóvá lehessen adott esetben a keresztény értékrend szerint való élet.
Ne állj elő kioktatólag ezzel, de nyugodtan kérdezd meg édesanyádtól, hogy ha így van a dolog, ahogy elmondtad, hogy pl. hallott-e már matriarchális szellemekről...; és talán érdemes volna közösségbe menniük újra és a pásztorától erről kérdezni és esetleg imát kérnie ezügyben.
Természetesen nem kéne, hogy ez, az édesanyád esetleges hibái, számodra kibúvó legyen minden, a szüleid részéről elhangzó intés alól, mert alapvetően a szüleid, illetve anyukád is úgy sejtem, hogy nem rosszat akarnak neked, s sokkal inkább óvni szeretnének téged, de jó, ha ezt a fajta erkölcsi tisztaságot -kezdve azzal, hogy mit és hogyan éjt ki valaki a száján- saját magán kezdi az ember. Erre azért nyugodtan figyelmeztetheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!