Másnak is az anyja akarja az életét irányítani vagy csak az enyém ilyen elviselhetetlen? 17/l
#7 vagyok.
Ebbe most nehéz volna egy kicsit belemenni ezen keretek között... És Nem a baglyos fülbevalón múlik valószínűleg semmi.
Ha abszolút tagadod azt és mindannak igazságát, amiről a Biblia beszél, onnan egy kicsit nehéz eljutni oda, hogy miért nem feltétlen jó számodra, vagy számotokra kvázi házaséletet élni (hisz így is mondják ezt, tudod...) házasságon kívül. Hozzátéve azt is, hogy az nem érv alapvetően valami mellett, vagy ellen, hogy mások már adott esetben 13 évesen ezt, vagy azt csinálnak, Avagy nem csinálnak. Megint mások 13 évesen pl. pénzért is csinálják...megint mások pedig pl. kihasználják ezt... És akkor ebből mi következik egy adott személyre nézvést, jelesül pl. rád? Semmi.
Lehet hogy haragszol azért is anyukádra, mert nem azt mondja, amit hallani szeretnél. Őszintén, ez is benne van azért, nem? Aztán meg nem is úgy mondja talán, ahogy kellene. S máris két "jó" ok számodra, hogy ne úgy tégy, mint amit mondanak. Meg a hormonok.
Nincsen olyan mondjuk keresztény ismerős, aki nem édesanyád, és mondjuk aki kissé tárgyilagosabban tudna veled erről beszélni, és megbízol benne?
Aki ugyanazt el tudná esetleg mondani valahogy talán máshogy, minthogy "azért, mé én azt mondom", meg mert "megverlek, mert ne k..kodjál"...
Hanem a téged is szerető Isten szemszögéből nézve a te életed és lehetőségeid, választásaid...
"azért nem viselhettem baglyos fülbit mert a bagoly az egy parázna állat a Biblia szerint"
Oké, hát ezen sírtam. Katolikus vagyok (bár igaz, nem gyakorlom a vallást), de erről valahogy még soha nem hallottam. :D Amikor még divat volt a bagoly, nekem is volt egy ilyen felsőm, de a szüleim nem szóltak rá semmit, pedig ők nálam egy fél fokkal azért komolyabban veszik a vallást, sőt, anyám vett nekem baglyos fülbevalót és nyakláncot, szóval tényleg nem értem. Na de ez egy kicsit off volt, bocsi.
Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni szerintem, minthogy megvárod még azt a 2 évet. Hidd el, gyorsan el fog telni nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!