Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen elviselhetetlen a párom anyja! Hogyan oldjam meg a problémát? Nem akarom megbántani se őt, se a páromat.
Sajnállak, és ez még csak rosszabb lesz, ha gyereketek is lesz, mert akkor meg majd az unokát akarja kisajátítani, úgy nevelni, ahogy ő szeretné, hasonlítgatni a fiához stb...
Az előttem szólónak van igaza, jobb a békesség, a pároddal kell ezt megbeszélni.
Nem könnyű eset az ilyen anya, még most is gyerekként kezeli a fiát, és féltékeny mindenki másra aki csak közel kerül a fiához. Egyértelmű, hogy el akar üldözni, ne hagyd magad.
A párodnak kellene határozottan, de nem sértően beszélni vele, és elmondani, hogy ez az ő döntése, és, hogy ne akarja irányítani az életét, mert már nem gyerek.
Én is tuti a párommal beszélnél a helyedben. Megmondaná neki, hogy ezek számomra kellemetlen dolgok, és örülnék, ha néha kiállna mellettem, megvédene. Akkor háta az anyja is abbahagyja.
Ha nem, akkor meg mondja meg neki konkrétan, hogy ne b.szogasson.
Hát nem irigyellek. Még az évfordulós vacsorán is megjelent?
Pedig az intim esemény lenne, hogy nyugodtan kettesben beszélgessetek.
Ez már túl sok! Az ágyba nem akar mellétek feküdni?
Na, csak várj, még majd kitalálja, hogy odaköltözik hozzátok. Le kell állítani mielőbb!
A párodat nem zavarják, az ilyen és ehhez hasonló dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!