Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen elviselhetetlen a párom anyja! Hogyan oldjam meg a problémát? Nem akarom megbántani se őt, se a páromat.
Figyelt kérdés
A párom anyja az elmúlt időszakban egyre elviselhetetlenebbé vált, egyszerűen ott próbál keresztbe tenni nekem, ahol csak tud. Korábban jónak mondható volt a kapcsolatunk, bár már kezdem azt hinni, hogy csak megjátszotta magát, mert a szemembe most se mond semmit, folyton a hátam mögött kavar. A párom előtt minden szavamat megkérdőjelezi (alapvető kijelentéseimbe köt bele), a randijainkat folyamatosan tönkreteszi, a hátam mögött arra buzdítja a páromat, hogy nyugodtan hagyjon el, lesz majd még nő az életében, na meg hogy költözzön vissza hozzá nyugodtan, majd ő vigasztalja stb. Úgy kell elképzelni a szitut, hogy mondjuk egy kölyökkutyára annyit mondtam, hogy "nagyon aranyos", erre anyuka kb. egy órán keresztül arról faggatta a páromat, hogy "mit jelentsen ez? mit akart ezzel mondani?" Ha megbeszélünk egy randit párommal, akkor ő tuti megjelenik a helyszínen, vagy ha nem tudja "hova kell menni", akkor jönnek a telefonhívogatások, hogy "mi van már velünk, hol vagyunk?", ha kikapcsoljuk a telefont, akkor vagy 20 SMS, hogy milyen felelőtlenek vagyunk, minek nekünk telefon, ha nem lehet elérni, ha baj van...Több alkalommal kérdezte meg páromtól, hogy "na és mit főzött neked? ehető volt?" erre jön majd a ráadás: "ha lenne időm megtanítanám főzni, hogy normális ételt ehess". Életében nem kóstolta a főztömet, fogalma nincs róla, hogyan is főzök, csak elhatározta, hogy ott saraz, ahol tud. És ezek csak a legenyhébb dolgok, amiket felsoroltam. Nem nagyon bírom már elviselni ezt a nőt, de nem akarom megbántani a barátomat, így nem szólok be az anyjának se. Nem képes felfogni, hogy egy kapcsolatban két ember van, nem két ember, meg az egyiknek az anyja! Szerintetek beszéljek vele, hogy állítsa le magát vagy mit tegyek? Célozgatni már próbáltam, de vagy nem vette a lapot vagy csak eljátszotta, hogy nem érti a célzást. De félek, hogy ha megkérem fogja magát vissza, még abból is az jönne le neki, hogy én milyen bunkó, gonosz vagyok és továbbra is folytatná ezt a szurkálódást...2012. máj. 25. 10:02
11/12 A kérdező kommentje:
Ma megemlítettem páromnak, hogy engem mennyire zavar az anyukája viselkedése. Állítólag ő nem vett észre semmi ilyesmit, valószínűleg én reagálom túl - amit azért kétlek, ha csak a tényeket nézzük, azok érzelmi hatásait kizárva is eléggé durva szerintem a helyzet. Minden esetre azt mondta, beszél az anyjával, megkéri, hogy hagyjon nekünk némi teret, illetve rákérdez, hogy hogyan viszonyul hozzám és miért foglalkozik annyit azzal amit mondok, teszek stb. Kíváncsi leszek a válaszra, illetve, hogy egyáltalán elismeri-e, hogy ránk van akaszkodva, vagy szokása szerint megsértődik, hogy ilyeneket mondunk róla, és visszatámad, hogy én el akarom tőle idegeníteni a fiát, azért kérem páromat, hogy beszéljen vele.
2012. máj. 28. 02:16
12/12 Pendulum92 válasza:
Valószínűleg az anyja a fia életét éli, mivel a sajátja fölött már elvesztette az irányítást...És, hogy te bejöttél a képbe, fél, hogy elveszti az fia("saját") élete feletti irányítást, ezért a sok próbálkozás h kézben tartsa a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!