Miért lesz feszült és elviselhetetlen a párom, ha kéthetente a kisfiam nálunk van?
Hogy az öreg ördögbe tud jó lenni a kapcsolatod egy olyan nővel, aki rühelli a kisfiadat, rühelli a szüleidet, és látni sem akarná őket, sőt, annak örülne, ha te se látnád őket többé? Hogy tudsz egy ilyen nőt szeretni? Nevelned kell az ő lányát, de a saját kisfiaddal két hetente két napot (ami eleve abnormálisan kevés) nem foglalkozhatsz, mert misszpi**át zavarja...
Ezért kár volt szétrúgni egy családot...
Na, ezekre a hozzászólásokra mit lépsz?
Igazak. A gyereked elé helyezed a nőt.
Dehat ezt tetted, amikor elhagytad,a családodat érte....
Önzőek vagytok mindketten. A párod is, te is...
A többiek minden lehetséges verzióját körbejárták annak, hogy a pároddal miért lehet baj, szóval én meg fogom kérdezni az ellenkezőjét.
A kisfiú, hogy viselkedik? Mennyire fordul fel a megszokott ritmusotok ha ott van? Nem csap világraszóló hisztiket? Könnyen kezelhető? Foglalkozol is vele, vagy csak ott van? Megosztjátok a házimunkát, vagy esetleg két hetente a párod úgy érzi, hogy vendég jön és csomót melózik extrán főzéssel takarítással (akár tök fölöslegesen, mert a gyerek simán ellenne enélkül)?
Amúgy mivel szokott neked esni? Nem mond semmi értelmesebbet annál, hogy menj el a francba? Nem hozott még fel semmit, hogy nem szimpi a gyerek, vagy neki ez miért nyűg? Biztos meg lehet beszélni, ha rájössz, hogy mi a baj. Ha feltesszük, hogy a párod nem teljesen hülye p_csa (lehet, hogy az), akkor biztos van valami racionális kiinduló indok is, ami miatt nem tetszik neki, ha ott a gyerek, csak talán nem akart megbántani, vagy inkább nem mondja és ettől egyre rosszabb lesz.
Biztos jól lepontoznak, de akkor is leìrom. Imàdom ezt a gonosz apu elhagyta szegèny anyut ès a gyereket mesèt... Semmit nem tudunk mi vezetett idàig... Egy kapcsolat jólète vagy megromlàsa kèt emberen múlik.. ergo "gonosz apu" ès "szuper hibàtlan anyu" is "ott volt" mikor elromlott.. persze ilyenkor vàlni kell ès új èletet kezdeni, nem túl jó a vègèt jàró hàzassàgba harmadikat hozni. De ezèrt ne szidjuk màr a harmadik felet mert ő hozott egy döntèst, ahogy egyet hozott a kèrdező is.. Meg az apàt mert elhagyta a gyerekèt.. A felesègèt hagyta el, ha a gyereket hagyta volna el nem itt kèrdezgetne mit tegyen, hogy jobb legyen a közös hètvège. Ès dràga hölgyeim, ne higyjük màr, ha beszülünk egy gyereket az bomba biztositèk egy hàzassàgban, hogy minket nem lehet elhagyni...Ma erre màr nincs biztositek, règen sem volt...Mellesleg jobb egy gyereknek, ha kèt szülő külön èl, de bèkèben, mint együtt boldogtalanul, örök harcban. (Ès csak hogy megelőzzem a tàmadô vâlaszokat, nem, sosem voltam harmadik egy kapcsolatban, igen engem is csaltak màr meg ès igen az is az en hibàm is volt, mert olyat vàlasztottam magam mellè aki nem illett hozzàm, de èn vàlasztottam rosszul) ja igen ès nőkènt irom ezeket.
Kèrdező: nem tudom mi lehet az oka a pàrod viselkedèsènek, de kèrdezd meg. Nem szàmonkèrőn hanem szèpen. Ès utàna tudtok közösen dolgozni a gyerekkel való kapcsolatànak javìtàsàn
(Bocsànat a lehagyott vesszőkèrt ès èkezetekèrt, telefonrol voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!