Nem akarok egyik szülőmnél se lakni. Mit tehetek ezügyben? Sürgős, csak komoly válaszok érdekelnek. Légyszives ne oktassatok ki!
Nem lehetséges, nem oldható meg.
Költözz apukádhoz, ha ő legalább nem ver.
Ez egy komoly válasz: nem költözhetsz el, nem mehetsz másik családhoz, nem mehetsz nevelőintézetbe, nem oldható meg semmilyen más módon.
Egyet tehetsz: normálisan viselkedsz.
Úgy látom, nem csak az értetlen válaszok jelentek meg, de szándékosan rosszindulatú válasz is.
Remélem, a Kérdező megtalálja azt is. Direkt nem jelentem, kíváncsi vagyok, hogy megtaláljátok-e azt, aki nyíltan hazudik és manipulál.
Biztos lehetsz benne, hogy van jogi módja annak, hogy elmenj otthonról. Ha pedig ver, kisebb verésért is megkérdezheted a rendőrséget is akár. Nem úgy, hogy felhívod őket, hanem úgy, hogy besétálsz, és megkérdezed őket a jogaidról. Bizonyára a nevelőintézet megtalálásában is segítenek elindulni.
Így vagy úgy, de sose hagyd magad.
Arra viszont számíts, hogy egyetem elvégzésére nem fog pénzt adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!