Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lesz feszült és elviselh...

Miért lesz feszült és elviselhetetlen a párom, ha kéthetente a kisfiam nálunk van?

Figyelt kérdés
Mindketten elváltak vagyunk, velünk él az ő kislánya, a kapcsolatunk jó a kislánnyal. A baj hétvégente az, h a páromnak más a viselkedése ha ott van a fiam vagy a szüleim és mivel nekem két napom van két hetente jóformán a fiammal akkor ezt a fajta feszültséget nehezen viselem. Ha ezt felhozom mindig nekem esik és vita lesz.
2017. márc. 1. 20:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
13%
35-ös,igen értjük hogy imádod a p*csát,jól ismered és ezért véded.A hosszú írásodból semmi sem ragadt meg bennem,mert minden mondatról süt a b*taság.
2017. márc. 1. 22:40
 42/68 anonim válasza:
4%
Hány évesek a gyerekek? Ha tinik mindketten, nem lehet, hogy a párod attól fél hogy a fiad ráhajt a lányára?
2017. márc. 1. 22:53
 43/68 anonim ***** válasza:
52%
41: èn tèged nem minősìtettelek, de hogy te engem ìgy minősitesz mert nem a te vèlemènyeddel èrtek egyet,nos... ezzel magadról a bizonyitvànyt sikerült kiàllitanod:) rèszemről a tèma veled lezàrva. Kèrdező eldönti volt e hasznos resze szamara abban amit irtam. Lehet hogy nem lehet hogy igen. Te meg nem erdekelsz. Tovabbi szep estet Neked.
2017. márc. 1. 22:55
 44/68 anonim ***** válasza:
2%
Én a gyereket eltudnam fogadni de azt hogy az anyjával találkozik nem.
2017. márc. 1. 23:11
 45/68 anonim ***** válasza:
90%
na 44es te is jó nagy baromságot mondasz, hasonló lehetsz mint a miss madamka...
2017. márc. 1. 23:35
 46/68 anonim ***** válasza:
72%
Danika te vagy az? Mi az ,hogy ebben a kapcsolatban te vagy a papucs,a feleséged meg elhagytad akkor nem voltál ilyen aggódó amikor a kisfiad elhagytad! Azt is meséld el szépen,hogy a volt feleségednek nem engeded,hogy legyen új kapcsolata,csak neked lehet! Remélem egyszer ezt visszakapod az életben,neked is át kellene élned ezt a fájdalmat amit te okoztál!
2017. márc. 2. 02:24
 47/68 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, én nagyon sajnálom a kisfiad, de nem értem, mire számítottál egy olyan nőtől, aki elveszi egy gyerektől az apját. Hogy szeretni fogja? Bizonyára utál az exedre gondolni, és arra, amit tett. A gyermeked pedig szerintem erre emlékezteti.

Ha jobb kapcsolatot akarsz a gyerekkel, próbáld helyrehozni a hátasságod. Hátha az exed megbocsátana (én biztos nem, de talán megér egy próbát).

2017. márc. 2. 05:30
 48/68 anonim ***** válasza:
18%
43-as,ezen az oldalán reagálunk a kérdező és egymás írásaira is.A te soraidat olvasni is rossz,és itt kb senkinek sem tetszenek.
2017. márc. 2. 06:14
 49/68 anonim ***** válasza:
11%
oldalon
2017. márc. 2. 06:16
 50/68 anonim ***** válasza:
90%

"mire számítottál egy olyan nőtől, aki elveszi egy gyerektől az apját."

Nem vette el a nő.A kérdező önként és dalolva lépett le a másik nőhöz.

Nos kérdező a mostani párod kezd rájönni, hogy veled együtt gyerek is jár.Ez nem fér bele az egójába.Így jártál.Nem tudok együtt érző lenni veled, bocs.A kisfiaddal annál inkább.Talán most rájössz arra, hogy a jó szex(ha tényleg az) önmagában kevés a jó párkapcsolathoz.Ezt alaposan benézted a jelek szerint.

2017. márc. 2. 06:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!