Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lesz feszült és elviselh...

Miért lesz feszült és elviselhetetlen a párom, ha kéthetente a kisfiam nálunk van?

Figyelt kérdés
Mindketten elváltak vagyunk, velünk él az ő kislánya, a kapcsolatunk jó a kislánnyal. A baj hétvégente az, h a páromnak más a viselkedése ha ott van a fiam vagy a szüleim és mivel nekem két napom van két hetente jóformán a fiammal akkor ezt a fajta feszültséget nehezen viselem. Ha ezt felhozom mindig nekem esik és vita lesz.
2017. márc. 1. 20:08
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
78%
Melyikőtök a férfi, melyikőtök a nő? Talán ő nem tudja elfogadni, hogy volt előtte másik életed, amiből gyerek is lett. Nem mindenki képes rá, ami nem gond, de akkor nem kell erőltetni. Valahogy csak beszélnetek kellene, mert ez nem normális.
2017. márc. 1. 20:13
 2/68 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi és a házasságom a vele való megismerkedésem miatt ért véget.
2017. márc. 1. 20:16
 3/68 anonim ***** válasza:
92%
Na vajon miért? Nem szereti, neki csak egy nyűg. Neki csak te kellenél, de kénytelen eltűrni a gyerekedet is, akihez neki semmi köze.
2017. márc. 1. 20:21
 4/68 anonim ***** válasza:
78%

Fél, hogy visszamész az exhez, vagy amíg nálad van a fiad, vele addig nem vagy alig törődsz.

Kérdezd meg tőle, de nyugodtan, nem számonkérően. Mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha nyugodtak lennének mind2-en. Ehhez tudnod kell, hogy mi bántja. Majdcsak kiböki, mi baja.

2017. márc. 1. 20:22
 5/68 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, h vki nem tudja a múltat elfogadni? Múltka mindenkinek van én pedig nevelem az ő múltjában született kislányt. És mikor nincs ott a kisfiam miért normális a kapcsolatunk?
2017. márc. 1. 20:23
 6/68 anonim ***** válasza:
92%
Ne vedd rossz néven, de ez jó lenne sürgősen tisztáznotok. A nyakamat rá hogy kiakadna ha te úgy viselkednél a gyerekével mint ő a tieddel. Ennek igy egyszerűen nem lehet jó vége.
 7/68 anonim ***** válasza:
60%
Sajnálom, de nőknél gyakoribb ez, hogy nem tudja elfogadni, hogy volt előtte másik feleséged, és gyerek is van tőle, ami által örökre "össze vagytok láncolva". Hiába van neki is. Féltékeny. Én is nő vagyok, egész biztosan nem tudnék olyan férfivel lenni, akinek csak "második" vagyok. És mint az első válaszban írtam, ez nem gond, de nem is kell akkor erőltetni, egymás idejét rabolni. Én kívánom, hogy ne ez legyen a gondja, de mégis úgy sejtem, hogy ez van a dolog mögött, ezért nem akar róla beszélni, hiszen nem lenne fair.
 8/68 anonim ***** válasza:
75%
Arról nem írtál semmit, hogy a fiad hogy viselkedik a pároddal meg a kislánnyal.
2017. márc. 1. 20:28
 9/68 A kérdező kommentje:
Próbál a fiam közeledni a páromhoz, de ő nem igényli. A kislánnyal nagyon jó barátok.
2017. márc. 1. 20:30
 10/68 anonim ***** válasza:
85%
Nőknél gyakori, elmarják a férfi idegen nőtől született gyerekét. Ezek nyilván ősi állati ösztönök, amiket az ember képtelen magában azonosítani. Hány ilyen népmese van, hogy özvegyember elveszi az özvegyasszonyt és az özvegyember lánya lesz a házicseléd....(a Hamupipőke).
2017. márc. 1. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!