Miért nem tanít meg anyám semmiféle házimunkára huszonévesen?
34 -es ebben is igazad lehet, hogy nem akarják, hogy rájöjjenek, hogy nem egy nagy wasistdas a főzés
anyában is volt ilyen, mártír arccal tette le a kaját az asztalra
Habarást, hagymás-paprikás zsírt, rántást, fasírtot, bundázást, panírozást, palacsintatésztát kell megtanulni készíteni. Akkor mindent tudsz, amit egy egyszerű háziasszony. Tésztát gyúrni ma már nem muszáj. Továbbá ajánlom a Vilma néni szakácskönyvét. Ha már tudsz néhány dolgot, saját ötleted is lesz.
33/L
Ne anyudtól várd, hogy ezekre megtanítson meg hogy segítsen. Ott az Internet, kinézel valami egyszerű receptet, amit szívesen megennél, és megcsinálod magadnak. Nem is kell előre szólni neki. Maximum megkínálod, amikor kész vagy.
Saját ruháidat gondolom csak nem veszi ki a kezedből, hogy nem vasalhatod ki?!
Állj a sarkadra, mondd meg neki, hogy felnőtt vagy és szeretnéd a te ruháidat kivasalni te. Meg néha szeretnél sütni-főzni magadnak.
Engem sem tanított, nem szerette ha ott vagyok és nézek, segíteni, se segíthetettem.
Mikor elköltöztem, azért alap dolgokat tudtam csinálni, a többit meg a netről megnézem és kész.
Ennek mi köze van anyádhoz? 4 éve felnőtt vagy, 15 éve olvasni is tudsz, láthatólag neted is van. Nem anyuci fog megtanítgatni főzni: ott a net. A vasalás azt jelenti, hogy húzogatod a ruhán a vasalót. Stb.
Egyébként: 22 vagy. Anyád nem tilthatja meg, hogy mit tegyél. Most komolyan: te szavazhatsz is ... Facepalm.
Kérdező
olvasd el a mérgező szülők c könyvet
Anyud egy ilyen, akadályozza a leválásod és aláássa az önbecsülésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!