Miért nem tanít meg anyám semmiféle házimunkára huszonévesen?
# 19
Na erről beszéltem, köszi. :)
22 éves vagy, nemsoká külön élsz. Madj akkor ráérsz megtanulni, egy portörlés-vasalás nem ügy, és manapság a recepteket is a szádba rágják.
Mellesleg ne anyádat hibáztasd, hogy 22 évesen semmit nem tusz főzni, pl.
Oda kell menni, és megcsinálni - ha leszól, akkor is.
Nekem anya 13 voltam, mikor meghalt, és már akkor tudtam, mit kell csinálni, hogy tiszta legyen a ház.
jáááj a sok turbó háziasszony, most jól lesavazott
de ha a férjük dobálja szét a ruhát a padlóra, vagy képtelen egy gombot megnyomni a mosógépen akkor csak szelíden ingatják a fejüket
"22 éves vagy, miért kell mindenért anyukád szavát kérni?"
Nekem is így volt, úgyhogy el tud m Neked mondani.
Mert olyan, hetekig tartó lelki terror és bántalmazás a válasz rá, ha megteszel valamit, amibe ő nem egyezett bele, hogy azt élő ember nem vállalja be!
7: "Bedugod a vasalót és vasalsz. Nekem legalábbis soha senki nem tanította."
De ezek szerint nem is tiltotta!
Az én anyukám tudod, mit csinált ilyenkor? Üvöltő pánikrohamot kapott, hogy rám zuhan a vasalódeszka és megégek, elzavart 2 szobával arrébb, és napokig tartott ez nála, nem tudott megnyugodni.
Én soha nem tanítottam a lányom, egyszerűen látta, mit csinálok, és amikor kedve volt, ő is csinálta. 18 évesen lett egyetemista, albérletben, és tökéletesen megállja a helyét, jól főz, imád sütni...
Szóval ne fogd anyukádra.
Ma este már a saját vacsorádat te készíted el, nem vagy hajlandó abból enni, amit édesanyád sütött-főzött. Először felháborodik, utána majd megérti, és belátja, hogy ez így nem mehet tovább.
A saját szobádat is takarítsd ki, és ne engedd, hogy a te ruháidat ezek után is ő mossa-vasalja... állj a sarkadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!