Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem értik meg, hogy...

Miért nem értik meg, hogy közel 20 évesen nekem ez kevés? Igazuk lenne?

Figyelt kérdés

Májusban leszek 20 éves, decemberben otthagytam az egyetemet. Azóta kb. semmit nem csinálok.

Vagyis jó, elkezdtem tanulni egy új idegennyelvet, összeköltöztem a barátommal, meg elfoglalom magam, de ez nekem így kevés...

Anya azt mondja, hogy akkor vállaljunk gyereket, akkor legalább nem érezném feleslegesnek magam, tudnék babázni és lenne időm kitalálni, mit akarok az életben. De semmi értelmét nem látom, hogy 20 évesen anyuka legyek 0 képzettséggel.

Apával beszélgettem arról, hogy szívesen elmennék dolgozni mondjuk 4 órába (ismerősök által lehetne jó munkám is, nem csak mosogatás, vagy hasonlók), de ő azt mondja, semmi értelme és ha elmegyek bárhova is, tőlük semmilyen támogatásra ne számítsak.

De ma is ennyiből állt a napom: felkeltem reggel, elmentem reggelizni két barátnőmmel. Utána sütöttem három fajta sütit, csináltam ebédet, azóta intézem a bevásárlást, sorozatot nézek és macskázok... A barátom is teljesen elutasító, pl. mondtam tegnap, hogy stewardess simán lennék, úgyis imádok utazni, repülni. Mire csak nevetett, hogy én inkább az a személy vagyok, akit kiszolgálnak és nem az, aki kiszolgál mást. Meg hogy gyönyörű kapcsolatunk lenne, ha én napokat távol lennék a munkám miatt.

2017. febr. 20. 15:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, tőlem szüljél vagy ne. mindegy.

elég szánalmas, hogy konkrétan nincs célja az életedben, tengsz-lengsz, semmi kilátásod, csak eltartanak, a tamponod is apu fizeti, másnak ez baromi ciki lenne szerintem. párod meg csak a nunád miatt tart, mi lenne ha te éjszakás lennél ő meg nappalos? elég sokan melóznak így.

2017. febr. 20. 19:06
 32/39 anonim ***** válasza:
53%
Ha tolmács és fordító akarsz lenni komolyabb szférában, akkor ahhoz egyetemet kell végezned! Mert ahhoz nem.elég a nyelvtudás, el kell sajátítani a technikát is. Miért nem jelentkeztél erre, ha ez érdekel??? Ennyire életképtelen mem lehetsz...
2017. febr. 20. 19:55
 33/39 anonim ***** válasza:
8%
Kb. én igy élek csak idősebb vagyok nálad pár évvel. Rohadt unalmas egy élet, én már mindenre ráuntam: a reggelizésre, a kavézásra, a vásárlásra, a sétákra. Kínomba már múzeumokba kezdtem járni. Edzőterembe is azért járok hogy ne veszítsem el a külsőm. Szeretek az a kozmetikába járni az mindig feltölt, de ez sem program. Én félek a gyerekvállalástól és attól hogy képtelen leszek helytállni.
2017. febr. 20. 21:45
 34/39 anonim ***** válasza:
92%
Menjél el dolgozni. Egy lusta,elkényelmesedett liba vagy.
2017. febr. 20. 22:58
 35/39 anonim ***** válasza:
72%
elég sz*r felfogásotok van az élethez...
2017. febr. 20. 23:02
 36/39 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem vállalj valami munkát, pl mondtad a korrepetálást, azt napi pár órában is lehet csinálni és ha rendes a lakás és városban laksz otthon is lehet.
2017. febr. 21. 00:04
 37/39 anonim ***** válasza:

A barátod??? A bankszámlád barátja!

És amíg az vastag, te pedig csinos, vékony és fiatal vagy, addig nem is fog másfelé kacsingatni, mert tudja, hogy gyorsan kiesik a pixisből. Nagyon naív vagy kedves!

2017. febr. 21. 08:36
 38/39 anonim ***** válasza:
Addig ne legyen gyereked, amíg a gyermekvállalást "babázásnak" hívod. Tudod, az nem csak annyiból áll, hogy felöltözteted csini ruhácskákba, mint a barbie-t. Az meg, hogy a barátod úgyis eltart, nem egy életbiztosítás, kapcsolatok naponta mennek tönkre, másrészt meg egy embernek önbizalmat ad, ha meg tud állni a saját lábán, és ez a férfiakat is jobban vonzza (ne gondold, hogy a röhögve előadott "te inkább az vagy, akit kiszolgálnak" a tisztelet jele).
2017. febr. 21. 22:42
 39/39 anonim ***** válasza:
én már rég kivágtalak volna a halál f...ra,mert semmirevaló kis eltartott rinyap..a vagy! muhahaha
2017. febr. 22. 02:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!