Mit tennétek, ha az anyátok folyamatosan az abortuszra célozgatna? Jogosan érzem azt, hogy csalódtam benne?
26 éves vagyok, van már két fiunk a férjemmel (6 és 4 évesek). Akartunk még egy babát, mert nekem mindig is nagy vágyam volt egy kislány és a férjem mondta, hogy ő 40 felett már nem akar gyereket, próbáljuk meg most (37 éves).
Sikerült is elég hamar, azonban kiderült, hogy ketten vannak. Nekünk nem jutott eszünkbe, hogy ezért az abortuszt kéne választanunk, mivel segítségem rengeteg van, anyagilag sem jelent gondot a négy gyerek és egyik "babakorszak" sem viselt meg minket, sosem voltunk zombiszülők.
De mióta az anyám tudja a hírt, folyamatosan felhozza az abortuszt. Hogy utána is lehetne még gyerekünk, meg nem tudhatom, mennyire viselne meg egy ikerterhesség, plusz a gyerekeknek sem lesz jó, ha csak minimális időnk jut majd rájuk.
Nem vagyok elvakult abortuszellenes, de nem érzem, hogy mi olyan kilátástalan helyzetben lennénk, hogy ezt kéne választanunk.
Úgy érzem, hogy csalódtam benne, mert a fiukat imádja, nem az a nagymama, akitől a hideg rázna minket, amikor megjelenik. De ezzel a viselkedéssel most nagyon meglepett...
Mi lenne a hihetetlen?
Az ikerterhesség, vagy hogy az anyám teljesen megváltozott?
Mert az utóbbi nekem is az.:)
A normális, nem kötekedő válaszokat köszönöm szépen!:)
Sajnálom, hogy anyukád így reagált!! Nem látok a fejébe, nem tudom mi a gondja. Szerintem konkrétan kellene vele beszélni, hogy mi a problémája az újabb ajándék babák ellen?
Nem biztos, hogy erről van szó, de én még egyvalamire gondoltam. Nem tudom, hogy édesanyád hány éves, de a régebbi generációknál a materialista szemlélet miatt az abortuszt születésszabályozásnak tekintették. Nekem volt olyan barátnőm akik ketten voltak testvérek lányok, de a további terhességeit az anyukája elvetette. Az egyik fiú lett volna. Mégsem bánta egy cseppet sem. Akkoriban a két gyerek volt a minta, ha megengedhette valaki magának, ha nem. Az orvostudomány is sokat fejlődött. Mivel említette, hogy nektek még lehet gyereketek, ez azt jelenti, hogy az ikerterhesség miatt félt téged. Ezért próbál lebeszélni. Sajnos az nem mérvadó, hogy melyik terhességnél mi történik. Nem borítékolható semmi. Egy babás terhességeknél is lehetnek súlyos problémák. Neked meg kell nyugtatnod és részedről jó orvost keríteni, nagyon körültekintően és amennyire lehet a rizikófaktorokat kiiktatni. Ha a férjed is ennyire babapárti, az ritkaság manapság!! Nagyon szép dolog tőle, hogy vállalja a család eltartását és nem a haverokkal akar minden este sörözgetni, meg tunyulni!! Szóval szerintem jó helyre érkeznek a babák!! Reméljük az egyik kislány lesz!!:)))
17-es! Süt belőled a gyűlölet!! A kérdező három gyereket szeretet volna, de négyre sikerült!! Akkor sem lenni semmi közöd, hozzá, hogy hányat szül, ha a tizediknél tartana!!
Nem ez volt a kérdés!! Tudod, mi a bajod?? Nagyon átlátszó!!! A sárga irigység beszél belőled!! Most csak azt nem tudom, ki volt aki ezt a választ ennyire felpontozta?? Biztos haonló de névtelen irigy emberek!! Gusztustalanok vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!