Amiota uj csaladban elek, apukammal maradtam, lett neveloanyam meg egy uj testverem, apam folyamatosan lenez, cseszeget. Mit lehetne tenni, hogy tiszteljen, esetleg szeressen?
Látom, nem tisztelt meg azzal, hogy leírod a történetet, ezért leírom én, hogy szerintem mi a helyzet.
23 évesen dolgozol valamit minimálbérért (ha dolgozol egyáltalán, de nem hiszem, hogy a doktoridat véded), beszállsz a rezsibe egy minimális összeggel (pl. 10.000 ft), ha beszállsz egyáltalán, de nem fejleszted magad, nincsenek céljaid.
Viszont ott van a család többi tagja, akik güriznek, háztartást vezetnek, foglalkoznak a gyerekkel, és szeretnének félrerakni, felújítani vagy bármit, de miattad nem lehet, mert nem segített a háztartásban, nem veszed ki a részed semmiből, eltartanak téged is, ráadásul ott kerülgetnek téged. Ami nem lenne baj, ha látnák azt, hogy nem csak élősködsz, hanem teszel is a jövődért. (pl. pénzt raksz félre és nem bulizni jársz, tanulsz valamit...)
Így nem is lehet senkit tisztelni, csak kritizálni. Biztos, hogy apád szeret, és azért csesztet, hogy vedd észre magad.
De ha nincs igazam, akkor cáfolj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!