Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyának folyamatosan be kell...

Anyának folyamatosan be kell számolnom róla hogy mikor kivel vagyok. Nagyon unom már. Ma is összevesztünk emiatt. Mit tehetnék? 21L

Figyelt kérdés

Úgy alakult hogy a volt barátommal összejárunk néha, de nem kapcsolat ez ugye ezért nem mondtuk el senkinek értelemszerűen. Múlt héten is találkozunk, hazajöttem, anya egyből rámszállt hogy hol voltam. Azt mondtam egyik barátnőmmel a városban. De még olyanokra is rákérdezett hogy a barátnőm milyen ruhában volt, meg miért pont azon a helyen szálltam fel a buszra.. ma meg nekem állt hogy tudja hogy kivel voltam és elmondja apának. De nagyon unom. Mindig el kell mondanom hogy mennyit beszélek a volt barátommal neten mert ezt kérdezi folyton. Mondtam most is hogy semmi köze ehhez de azt mondja hogy van, mert itthon lakok.

Néhány nap múlva leszek 22 éves de a szülinapomnak is annyi lesz mert ilyenkor napokig nem szól hozzám. Mit tegyek? Nagyon el vagyok már keseredve :(

2016. szept. 5. 22:34
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
56%
Költözz el.
2016. szept. 5. 22:41
 2/55 anonim ***** válasza:
65%
Kezdj önálló életet. Akkor azt csinálsz, amit akarsz.
2016. szept. 5. 22:41
 3/55 A kérdező kommentje:
Olyan jó lenne csak a diákmunkából egyelőre lassan jön össze a pénz :(
2016. szept. 5. 22:42
 4/55 Busket válasza:
36%
Jelensd fel hogy zaklat
2016. szept. 5. 22:45
 5/55 anonim válasza:
60%
Úgy hogy egy helyen laknak jelentse fel?:"D az anyja..nem bírja elfogadni hogy felnőtt lánya van vagy tipikusan olyan mint az én anyám aki mindig mindenről tudni akar
2016. szept. 5. 22:51
 6/55 anonim ***** válasza:
39%
Kollégium? Nagyszülők?
2016. szept. 5. 22:57
 7/55 A kérdező kommentje:

Sajnos helyben tanulok egyetemen.

Köszi azért. Jó éjt!

2016. szept. 5. 23:37
 8/55 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, javasold neki, hogy forduljon orvoshoz, mert beteg. Egyébként meg közöld, hogy "semmi közöd hozzá", és ennyi, először meg fog persze baromira sértődni, de ha következetes vagy, idővel le fog szállni rólad.
2016. szept. 6. 00:28
 9/55 anonim ***** válasza:
61%

Nem kifogásokat kell keresni, hanem

- átmenni levképzésre

- és költözni

Vagy egyszerűen csak azt mondod: NEM, és hátat fordítasz nekik.

Én is sokszor alkalmazom, vagy már meg sem szólalok, ha kérdezgetnek.

2016. szept. 6. 07:23
 10/55 anonim ***** válasza:
22%

Na mi ujsag mamahotel benyujtja a szamlat es huzod az orrod ?

Mindennek ara van

Ha eltarjak a feneked mert tanulsz cserebe ugy tancolsz ahogy ok futyulnek

Ez az elet rendje

Megoldas esti levelezo kolesz alberlet munka mellett tanulas.

Ha ez nem megy akkor lapulj es legy halas hogy lehetove teszik nappalin tanulhatsz.

2016. szept. 6. 08:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!