Anyának folyamatosan be kell számolnom róla hogy mikor kivel vagyok. Nagyon unom már. Ma is összevesztünk emiatt. Mit tehetnék? 21L
Úgy alakult hogy a volt barátommal összejárunk néha, de nem kapcsolat ez ugye ezért nem mondtuk el senkinek értelemszerűen. Múlt héten is találkozunk, hazajöttem, anya egyből rámszállt hogy hol voltam. Azt mondtam egyik barátnőmmel a városban. De még olyanokra is rákérdezett hogy a barátnőm milyen ruhában volt, meg miért pont azon a helyen szálltam fel a buszra.. ma meg nekem állt hogy tudja hogy kivel voltam és elmondja apának. De nagyon unom. Mindig el kell mondanom hogy mennyit beszélek a volt barátommal neten mert ezt kérdezi folyton. Mondtam most is hogy semmi köze ehhez de azt mondja hogy van, mert itthon lakok.
Néhány nap múlva leszek 22 éves de a szülinapomnak is annyi lesz mert ilyenkor napokig nem szól hozzám. Mit tegyek? Nagyon el vagyok már keseredve :(
Sajnos helyben tanulok egyetemen.
Köszi azért. Jó éjt!
Nem kifogásokat kell keresni, hanem
- átmenni levképzésre
- és költözni
Vagy egyszerűen csak azt mondod: NEM, és hátat fordítasz nekik.
Én is sokszor alkalmazom, vagy már meg sem szólalok, ha kérdezgetnek.
Na mi ujsag mamahotel benyujtja a szamlat es huzod az orrod ?
Mindennek ara van
Ha eltarjak a feneked mert tanulsz cserebe ugy tancolsz ahogy ok futyulnek
Ez az elet rendje
Megoldas esti levelezo kolesz alberlet munka mellett tanulas.
Ha ez nem megy akkor lapulj es legy halas hogy lehetove teszik nappalin tanulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!