Anyának folyamatosan be kell számolnom róla hogy mikor kivel vagyok. Nagyon unom már. Ma is összevesztünk emiatt. Mit tehetnék? 21L
Úgy alakult hogy a volt barátommal összejárunk néha, de nem kapcsolat ez ugye ezért nem mondtuk el senkinek értelemszerűen. Múlt héten is találkozunk, hazajöttem, anya egyből rámszállt hogy hol voltam. Azt mondtam egyik barátnőmmel a városban. De még olyanokra is rákérdezett hogy a barátnőm milyen ruhában volt, meg miért pont azon a helyen szálltam fel a buszra.. ma meg nekem állt hogy tudja hogy kivel voltam és elmondja apának. De nagyon unom. Mindig el kell mondanom hogy mennyit beszélek a volt barátommal neten mert ezt kérdezi folyton. Mondtam most is hogy semmi köze ehhez de azt mondja hogy van, mert itthon lakok.
Néhány nap múlva leszek 22 éves de a szülinapomnak is annyi lesz mert ilyenkor napokig nem szól hozzám. Mit tegyek? Nagyon el vagyok már keseredve :(
#41: ebben igazad van! Nem volt szép hogy hazudtam, de ha megmondtam volna az igazat, akkor is veszekedés lett volna belőle. Szóval sehogy sem jó. köszi a válaszod!
A többiektől már tényleg gusztustalan hogy a szexuális életemmel vagytok elfoglalva. Le lehet most már szállni erről. Amint látjátok nem a szexen van a hangsúly a kérdésemben de ti gyengeelméjűek vagytok. Na pá
#39: tedd már takarékra magad. 5 oldalon keresztül ugyanazt írod. Besz*rok rajtad :D mindenki azzal fekszik le akivel akar. Te valami igazságosztó vagy?
Nézz már át a szexualitás kategóriába. Ott tele van olyan kérdésekkel meg válaszokkal hogy az exükkel van szexkapcsolat. Azoknak is osztod az észt?
Elmondtad egyszer. Kétszer, háromszor..de kezdesz túlzásba esni. Menj akkor szexelj a példás párkapcsolatodba, de gyanítom senkid nincs. Beteg ember vagy. Pszichológushoz jársz szívem? :D
#45 "Meg sem fordul a fejetekben hogy talán a szüleitek okosabbak, tapasztaltabbak nálatok és jót akarnak nektek azért szólnak bele a dolgokba?" - még ez is lehet... csak hát mit lehessen tenni, ha én nem olyan ember akarok lenni, mint ők, és nem úgy akarok élni, ahogy ők, pl. mert másként gondolkodom, mint ők?
Ezen a lehetőségen elgondolkodtál már? Ideje lenne, mert elég sok ember van ezzel így a saját szüleivel kapcsolatban, egy következő nemzedék gyakran nem az előző nemzedékek gondolkodását követi.
És akkor pl elkerülhető lenne, hogy nagy vasvellával próbáld a borsót a falra hányni... ugye?
Anyám, hogy itt mennyi szánalmas ember van, komolyan mondom felcsesztem magam 1 perc alatt! Nos igen, itt mindenki egy igazi erkölcs csősz nyílván. :) Itt mindenki szigorúan így élte az életét hogy:
-Csak és kizárólag hosszú távú kapcsolatban van szex.
-Senkinek sem volt még egy éjszakás kalandja.
-18 éves kora előtt senki sem vesztette el a szüzességét.
-Mindenki beszámol otthon az anyukájának hogy: "Képzeld anyu, szexelni voltam!"
-Senki sem nézett vissza a múltba és vágyódott az exe után.
-Aki házas az csak és kizárólag a párjával szexel.
-Senki sem vágyódott "tiltott gyümölcs"után.
-Senkinek sem volt "barátság extrákkal" kapcsolata.
-Mindenkinek nagyon jól fizető állása van.
-Mindenkinek remek a kapcsolata a szüleivel, annyira hogy akármi történik mindent megosztanak velük.
-18-19 évesen mindenki képes volt önállósodni és eltartani magát.
-Senki sem szorult ennyi idősen a családja segítségére anyagi javakban.
-Mindenkinek saját háza volt ennyi idősen.
Nagyon örülök, hogy mindenkinek ilyen csodálatosan jó élete van!:))
Kérdező! Bár nekem sem tetszenek az 50%-os válaszoló legtöbb válaszai, de abban igaza van sajnos, hogy amíg a szüleiddel élsz, ők tartanak el, addig sajnos mindig megfogják kérdezni, hogy voltál kislányom, merre jártál kislányom, kivel voltál, mit csináltál, jól érezted magad stb. Bár ő nem így fogalmazott hanem hogy: "Mindennek ara van
Ha eltarjak a feneked mert tanulsz cserebe ugy tancolsz ahogy ok futyulnek
Ez az elet rendje"
Ezzel sajnos egyet kell értenem. Amíg náluk laksz, ők tartanak el, addig ha jogosan, ha nem, de beleszólnak az életedbe. Ha nem 21 éves lennél, hanem 10-20 évvel idősebb, akkor is beleszólnának. Ez az ára annak, hogy 50% szavaival éljek "eltartják a feneked mert tanulsz". Ez az ára ennek, hogy teljes rálátásuk van az életedre, nincs előttük titok, mindenre rákérdeznek, mindenbe beleszólnak, a magánügyeidet sem tartják tiszteletben, nem mindegy nekik, hogy kivel vagy, hol és mit csinálsz. Ez egy nagy ár, ezt én is tudom. És idegesítő is. Nagyon. De ha nincs lehetőséged a költözésre, akkor sajnos egy darabig muszáj elviselned ezt. Nem fogom leírni századszorra is, hogy szerezz állást, mert tudom, hogy van munkád. :D
Bár idősebb vagy, de hasonló cipőben járunk és 100%-ban megértelek és együttérzek veled. Hiába vagy már felnőtt, a szüleid szemében mindig is a kislányuk leszel, akit figyelni kell és megóvni, nehogy valami rosszat tegyen, rosszba keveredjen. Ilyen téren tök mindegy hány éves vagy és mit értél el.
Tényleg nem volt szép hazudni anyukádnak, de ezt nyílván te is tudod és ezt is megértem. Próbáltad eltitkolni, mert tudtad, hogy csak veszekedés lenne belőle és anyukádnak nem tetszene ez az egész, inkább elakartad hallgatni az otthoni béke kedvéért.
Nem foglak leribizlizni azért, mert a volt barátoddal jársz össze szexelni. Szerintem ebben nincs semmi elítélnivaló. Tudjátok mi az elítélnivaló? Az amikor a hírekben azr hallom, hogy egy felnőtt magyar férfi megkéseli a saját nagymamáját a nyudíjért meg az amikor az anya megöli saját kisbabáját vagy az utcán hagyja. Meg amit pár napja olvastam a szexualitás kategóriában, hogy egy lány lefekszik a mostohaapjával az anyja meg a pasija háta mögött, leírja hogy nagyon sokszor dugtak és semmi bűntudata nincs.
Ezek az elítélni való dolgok, nem ez.
Mindenki a saját háza előtt söprögessen. Biztos van mit mindannyiunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!