Anyának folyamatosan be kell számolnom róla hogy mikor kivel vagyok. Nagyon unom már. Ma is összevesztünk emiatt. Mit tehetnék? 21L
Úgy alakult hogy a volt barátommal összejárunk néha, de nem kapcsolat ez ugye ezért nem mondtuk el senkinek értelemszerűen. Múlt héten is találkozunk, hazajöttem, anya egyből rámszállt hogy hol voltam. Azt mondtam egyik barátnőmmel a városban. De még olyanokra is rákérdezett hogy a barátnőm milyen ruhában volt, meg miért pont azon a helyen szálltam fel a buszra.. ma meg nekem állt hogy tudja hogy kivel voltam és elmondja apának. De nagyon unom. Mindig el kell mondanom hogy mennyit beszélek a volt barátommal neten mert ezt kérdezi folyton. Mondtam most is hogy semmi köze ehhez de azt mondja hogy van, mert itthon lakok.
Néhány nap múlva leszek 22 éves de a szülinapomnak is annyi lesz mert ilyenkor napokig nem szól hozzám. Mit tegyek? Nagyon el vagyok már keseredve :(
Most dragabb lett a kenyer lepontoztak ...
Munka mellett levelezon vegeztem eltartottam magam nem szuleim nyakan eloskodtem.
Na látod ebből a pontozósdiból is látszik hogy mennyire éretlen, sértődékeny, buta lány vagy. Szerinted kit érdekel, hogy lepontozod a válaszát? Vagy nálad ez a megoldás, ha valaki nem azt írja amit vársz, akkor lepontozod? Ez jót tesz a lelkednek vagy mi ? :D Már pedig akkor is igaz, hogy a rib.ancok dugatják magukat az exükkel. Anyád szégyenli hogy ilyen gyereke van, gondolom azért szól bele.
De ha annyira k.vulni akarsz akkor emeld meg a valagadat aztán menj el dolgozni és tudsz albit fizetni. Ha külön élsz azt csinálsz amit akarsz, de amíg más tart el addig teljesen jogosan szól bele.
Érdekes módon egyetem mellett én is tudtam dolgozni annak idején. Akkor te miért nem vagy képes rá?
Pont mi gondolkozunk normalisan
Aki szulei nyakan el cserebe ugy tancol ahogy futyulnek neki mert eltartott.
Aki exel osszejar csiki csukizni poenbol az ribi.
Ezt 1o0 emberbol 99 igy gondolja
Mar csak egy terhesseg hianyzik mint a masik nagyokos kerdeseben
#34, a sors engem mindenesetre mentsen meg az így gondolkozó emberektől... tudod, az Iszlám Állam lefejezőjének is biztos hite, hogy ő gondolkozik helyesen...
(tudod, a mai eszemmel az "amíg az én kenyeremet eszed..." mocskot eleve visszakézből kúrálnám... ugyanis a szülő vállalt gyereket, és nem a gyerek szülőt... spec az én anyám is sokban hasonlít a kérdezőjéhez... neki is igen nagy volt az arca anno, és mondott olyan zöldségeket, mint pl. te... most meg nincs, akitől egy pohár vizet kérhetne vénségére...)
#36:
1, Mindenkinek a legteljesebb magánügye, hogy kivel fekszik le, és kivel nem, az az adott két emberre tartozik, a gyertyatartóknak, kukkolóknak, belepofázni akaróknak takarodás van. "Be lehet szállni, vagy el lehet húzni" - ahogy szoktam volt mondani.
2, Tudod, én is a saját értékrendemben hiszek, ami meg úgy szól, hogy abszolút elfogadó vagyok másokkal szemben, amíg ők is azok, de a "rendpárti, értékelvű, tekintélyelvű" SZENNYRE nincs irgalom. Ennyike...
66%-os hagyd őket. Felesleges ilyen agyatlanokkal vitatkozni :D
Huszonhatodjára írom le hogy dolgozok a suli mellett de azzal b*sztatnak hogy menjek dolgozni. :D
Szerinted 66%-os ezek az emberek normálisak? Szerintem gond van a felfogóképességgel.
Meg oké egyszer leírtátok a véleményt, felfogta mindenki de nektek az a hobbitok hogy ide jártok fel vitatkozni. Örülök hogy nektek minden szuper. Nem is feltételeztem mást rólatok :DDD fuu de szánalmas emberek vannak a világon...
Szívecském az egyetlen szánalmas ember itt te vagy! :D
Ha dolgozonál eleget, vagy nem szórnád hülyeségre a pénzed tudnál szobát bérelni erről ne is vitatkozzunk, mert én is szobát bérlek diákmunkával egyetem mellett.
Ami a nyavajádat illeti.... leírom százhuszadszor neked is, amit a többi okos semmirekellőnek is a másik kérdéseknél. Egy szülő mindig a szülőd marad, mindig óvni védeni akar. Ha 13 éves leszel ha 40. Lehet hogy van amelyik picit túlzásba esik, de az esetek többségében nem rosszat akarnak. A Te anyád pedig pláne nem... most ne is haragudj bármennyire is nem tetszik normális ember nem dugatja magát az exével, miért csodálkozol hogy a szüleidetz ez zavarja? Nem akarják hogy a lányuk egy gyenge, befolyásolható ribi legyen, aki még az exétől is képtelen elszakadni. Ez annyira gyerekes viselkedés, ahogy az is hogy kardoskodsz amellett hogy ehhez senkinek semmi köze. Mégis itt publikusan megosztod egy közösségi oldalon amit többezren látnak. Ne csodálkozz akkor ha ezért kapod a savat. Gyerekesen viselkedsz, 22 évesen már rég lehetnél szellemileg is érettebb. De te még mindig meg vagy rekedve a lázadó tini korszakodban, látnod kéne az ok okozati összefüggéseket. Nem azon kéne rinyálni hogy mit nem engednek, hanem belegondolni abba hogy vajon miért nem engedik. Mit kell feleslegesen dacolni? nem akarják hogy az exeddel szórakozz, mert ez nem normális dolog, ez jellemgyengeség vagy akaratgyengeség. És ez nem csak az én véleményem. Téged kihasználnak, csak a pi..nád kell valakinek. És te ennyivel megelégszel. Szerintem ez tök megalázó egy nőre nézve. Az exedet ezzel nem fogod visszakapni, sőt ahogy talál új nőt, már erre sem fogsz neki kelleni, aztán akkor jön a pofáraesés, meg megbánás hogy jajj nem kellett volna hagynom magam szakítás után... Vagy neked ez kell, hogy ennyire tartson valaki???? Vagy tényleg olyan szexmániás vagy, hogy nem bírnál ki pár hónapot dugás nélkül amíg találsz rá egy új párt?? Bárhogy is van, súlyos gondok vannak a fejedben. Anyád gondolom rájött erre, hogy nem jó úton jársz ezért szólna bele. De kár is tépnem szám. Majd talán egyszer felnősz annyira hogy megértsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!