Anyának folyamatosan be kell számolnom róla hogy mikor kivel vagyok. Nagyon unom már. Ma is összevesztünk emiatt. Mit tehetnék? 21L
Úgy alakult hogy a volt barátommal összejárunk néha, de nem kapcsolat ez ugye ezért nem mondtuk el senkinek értelemszerűen. Múlt héten is találkozunk, hazajöttem, anya egyből rámszállt hogy hol voltam. Azt mondtam egyik barátnőmmel a városban. De még olyanokra is rákérdezett hogy a barátnőm milyen ruhában volt, meg miért pont azon a helyen szálltam fel a buszra.. ma meg nekem állt hogy tudja hogy kivel voltam és elmondja apának. De nagyon unom. Mindig el kell mondanom hogy mennyit beszélek a volt barátommal neten mert ezt kérdezi folyton. Mondtam most is hogy semmi köze ehhez de azt mondja hogy van, mert itthon lakok.
Néhány nap múlva leszek 22 éves de a szülinapomnak is annyi lesz mert ilyenkor napokig nem szól hozzám. Mit tegyek? Nagyon el vagyok már keseredve :(
#23: igen ez lesz. Csak családdal is meg szoktuk ünnepelni de ma sem szól hozzám anya. Szóval gondolom egész héten ez lesz. Most értem haza suliból, de semmi kedvem itthon lenni így.
A normális válaszokat felpontoztam!
Én sem turkálok magánéletetekben hogy kivel feküdtök le :)
Nem is ez volt a kérdés. Ment a piros az utolsó kettőnek!
varj sirok egyet a piros miatt ahhh
a kerdest te irtad ki te irtad magadrol ribizlikent elsz szuleid nyakan mint egy ovodas
Mi erre valaszoltunk
Gondolom te pedig szűz vagy és eltartod magad :)))
Ritka buta ember vagy :D ment a piros1
A 66%-os válaszolón kívül itt egy ember sem adott kb normális választ.
A kérdező kiírta hogy mi a problémája, de senki nem arra válaszol.
Gondolom a válaszadók közül aki nappalira járt egyetemre, senki nem lakott a szüleinél főleg ha helyben van az egyetem. Itt mindenki magát tartja el 18 éves kora óta, példás párkapcsolatban él, és minden happy.
21 éves felnőtt nő. Azzal fekszik le akivel akar. De megérkeztek mr erkölcsök is, akik egyből lerib**ozzák mert nem szűz. :D
A legbutább válaszoló az volt aki írta hogy menjen át estire. :DD Szerintem ő egy igazi paraszt a falu végén, aki életében nem járt egyetemre. Ha járt volna tudná hogy nem ilyen egyszerű a dolog, plusz írta a kérdező hogy dolgozik diákmunkán de azzal b*szogatjátok hogy menjen dolgozni. :D ti szerintem el sem olvassátok amit írt csak belerúgtok még egyet abba aki így is szomorú. Hányingerkeltőek vagytok! Ismeretlenül ítélkeztek de tudjuk nektek az életetek TÖKÉLETES! Mégis itt veritek a nyálatokat gyakorin. :D
Én is lepontoztam akit kellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!