Anyának folyamatosan be kell számolnom róla hogy mikor kivel vagyok. Nagyon unom már. Ma is összevesztünk emiatt. Mit tehetnék? 21L
Úgy alakult hogy a volt barátommal összejárunk néha, de nem kapcsolat ez ugye ezért nem mondtuk el senkinek értelemszerűen. Múlt héten is találkozunk, hazajöttem, anya egyből rámszállt hogy hol voltam. Azt mondtam egyik barátnőmmel a városban. De még olyanokra is rákérdezett hogy a barátnőm milyen ruhában volt, meg miért pont azon a helyen szálltam fel a buszra.. ma meg nekem állt hogy tudja hogy kivel voltam és elmondja apának. De nagyon unom. Mindig el kell mondanom hogy mennyit beszélek a volt barátommal neten mert ezt kérdezi folyton. Mondtam most is hogy semmi köze ehhez de azt mondja hogy van, mert itthon lakok.
Néhány nap múlva leszek 22 éves de a szülinapomnak is annyi lesz mert ilyenkor napokig nem szól hozzám. Mit tegyek? Nagyon el vagyok már keseredve :(
#12, harcolni ÁLTALÁBAN az "üres zsebűek" szoktak... és kicsit jobb, gerincesebb megoldás, mint akár a becsicskulás, akár az elmenekülés...
Szerintem egyébként az a ritkább, hogy ha a szülő konfliktusok nélkül tudomásul veszi, hogy a gyereke felnő... általában harcok előzik meg az első buliba menést, az első éjszakai kimaradást, az első párkapcsolatot, stb...
#14, nézd, ha neked az a természetes, hogy lemész kutyába, és a szülődet a gazdidnak tartod, az legyen a te problémád, más kisebbrendűségi komplexusával addig nem lehet foglalkozni, amíg nincs benne meg a betegségbelátás...
De csak, hogy tudd, még a kutya is kiáll a saját érdekeiért, legyen az kaja, séta, bekummogás a házba, akármi...
Kedves #10-es válaszoló!
Dolgozok diákmunkán amit írtam is egy hozzászólásban. Abból fizetem a nyelvtanárt és a nyelvvizsgát is majd. Bocsánat hogy nem milliókat keresek ezzel. Amennyit tudok félreteszek.
Szerintem meg azt hogy kivesz fekszek le nem hiszem hogy részletezni kéne a szüleimnek. De te egy igazi bunkó ember lehetsz kár veled vitatkozni :)
Amig otthon laksz egy szavad se lehet
Ezt fogadd el
En sem tapsolnek ha a lanyom hobbybol dugna barkivel is nem erre neveltem
"Amig otthon laksz egy szavad se lehet
Ezt fogadd el" - ugyan miért is kellene elfogadnia valakinek 22 (de akár 16) évesen ezt a teljesen beteg hozzáállást?
Kérdező, hagyd, a kedves 50%-os egy a kb a XIX. század első felében elfogadott nézetrendszerrel házal, és nem tűnik fel neki, hogy azóta már eltelt 150-200 év, és már jó rég óta nincs korlátlan hatalma semmiféle szülőnek a gyereke felett se, ahogy az se erkölcstelen, ha az embernek a házassága előtt akad néhány szexuális partnere, ha alkalmi, ha hosszabb távú.
Miert is irsz ki kerdest ha csak azt varod bologassanak neked es szidjak a szuleid akik eltartjak lusta feneked.
Huzzal estire es dolgozni akkor azzal dugsz akivel akarsz sajat lakasodban bar ha jut ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!