Mennyire tesz jót, a gyerekeknek az hogy az ex férjem, folyamatosan elhordja mindennek az új párom?
Eléggé érthető, hogy nem tetszik neki, hogy a szeretőd neveli a gyerekeit.
Neked sem tetszene fordított esetben.
"Uj párommal együtt vagyok már 2 éve"
Mivel a nők a majmokhoz hasonlóan nem engedik el az egyik ágat, amíg jól meg nem kapaszkodtak egy másikban, ezért esélyes, hogy már régebben kezdtél kavartál az "új" pasassal.
Bocs, de mivel te ilyen "pasilecserélgetős" vagy, ebben az esetben az ex helyében csináltatnék egy DNS tesztet a gyerekeknél!
Egy gyereknek soha semmilyen körülmények között nem tesz jót a szülők ellenségeskedése. Az én szüleim elváltak, amikor 2 éves voltam. Édesapám ivott, sok volt a bántalmazás, így édesanyám fogott minket, engem és a két nővéremet, és elmentünk tőle. Később lett édesanyámnak egy új párja, akit mai napig imádok, olyan mintha az apukám lenne, mindig is sajátjaként kezelt minket. Gyerekként a nővéreim is nagyon szerették, egy család voltunk. Miután megtörtént a válás, az édesapám, és az ő anyja (mamám) megkezdték az ellennevelést, hosszú évekig folyt a dolog, rengeteg küzdelemmel, én nem, de a két nővérem közül az egyik nagyon sérült lett. Felnőttként nem találja a helyét, mindig az volt mondva, hogy ne szeresd anyádat, így a nővéremnek nincs olyan személy az életében, aki a biztonságot jelenti számára, emiatt folyton olyan párkapcsolatai vannak, amiben bántalmazzák, ugyanis nagyon próbálna ragaszkodni, alkohol és drogproblémái lettek, és mindez azért, mert 2 ostoba ember (apám, mamám) felhasználták a saját kicsinyes bosszúállásukhoz. És ki itta meg a levét az egésznek? a gyerek.
Sosem szabad hagyni, hogy a gyereket egy idióta felnőtt felhasználja arra, hogy bántsa a másik szülőt, mert annak a gyerek fogja meginni a levét egy életre!
25 N
"Azért váltunk el mert megvert"...
...mert rájött, hogy beújítottál egy új pasast.
Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!