Mi a véleményetek az olyan apáról, aki több mint harminc éven keresztül rá sem hederít a gyerekére?
Figyelt kérdés
2016. dec. 29. 01:00
31/41 A kérdező kommentje:
A fiú HÁZASSÁGBÓL! született és egy éves volt, amikor a fater lelépett, úgyhogy szerintem szó nem volt elszakadt a gumiról, vagy fogamzásgátló beszedésének elfelejtéséről. Én legfeljebb olyat tudok elképzelni, hogy tudat alatt nem fogadta el ezt a gyereket.
2016. dec. 29. 18:27
32/41 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, már kezdi belátni a barátnőm, hogy igaza van a leendő férjének. Végül is ez a férfi valóban egy idegen az ő számára. Az anyja egyedül nevelte és két egyetemi diplomát is szerzett. Az ilyen anya szerintem apa is egy személyben. Nem?
2016. dec. 29. 18:31
33/41 anonim válasza:
Nos, nem olvastam a válaszokat, de te is felnőtt vagy 12 éve, tehát ez már a te felesőged is.
Meddig akarsz másokat hibáztatni???
34/41 anonim válasza:
basszus, midenki felnőtt 18 felett, de mégsem. AZ felnőtt, aki eltartja magát, a többi gyerek.
35/41 A kérdező kommentje:
No igen, éppen ezért a vőlegénynek kell eldöntenie, hogy meghívja-e vagy ne.
2016. dec. 29. 18:52
36/41 anonim válasza:
"Úgy látszik, már kezdi belátni a barátnőm, hogy igaza van a leendő férjének. Végül is ez a férfi valóban egy idegen az ő számára. Az anyja egyedül nevelte és két egyetemi diplomát is szerzett. Az ilyen anya szerintem apa is egy személyben. Nem"
kisapám, villants egy diplomát :) Én is hajtalanák, el . mint a rossz pénzt a lányomtól.
37/41 anonim válasza:
Ez senknek nem tűnik fel, hogy ilyen paraszthoz nem. ""Úgy látszik, már kezdi belátni a barátnőm, hogy igaza van a leendő férjének. Végül is ez a férfi valóban egy idegen az ő számára. Az anyja egyedül nevelte és két egyetemi diplomát is szerzett. Az ilyen anya szerintem apa is egy személyben. Nem" "
38/41 A kérdező kommentje:
Már értem. Nos azt nem tudom, hogy akkor dolgozott-e. :D
2016. dec. 29. 19:02
39/41 anonim válasza:
#36-37, nem értem, mi a problémád.
A vőlegényt tökéletesen meg tudom érteni, gyakorlatilag nem is ismeri a nemzőjét, ha egyéves kora óta nincs köztük kapcsolat, ugyan mi a fenéért hívná meg az esküvőjére?
40/41 anonim válasza:
Valóban miért kellene meghivnia, ki tudja mi lett az apjából,biztosan van uj családja.Nem hiszem,hogy a võlegénynek hiányozna és lehet az esküvõi napján szomoru lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!