Miért van az, hogy néhány szülőt nem érdekli, hogy a gyerekük boldogtalan? Csak ráerőltet olyan dolgokat a gyerekére, amit ő szeretne, a fia/lánya pedig szenved tőle.
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 14:47
2/19 anonim 

válasza:

Még nem született a világra olyan kamasz, aki ne szenvedne. Természetesen mindennek a rettentő szülei az oka. Neked mi a tragédiád, tanulnod kell, házimunkát végeztetnek veled, vagy nem kapsz szipiszupi telefont, orr- vagy mellplasztikát... téged mivel tesznek tönkre?
3/19 A kérdező kommentje:
Engem azzal tesznek tönkre hogy olyan továbbtanulást erőltetnek ami engem nem érdekel. :) Tessék, ennyit rólad meg a telefonos beszólásodról
2016. nov. 5. 15:06
4/19 anonim 

válasza:

Mi a **** kelll erről még egy kérdés???
Mar egyszer kiírtad....
-.-
Rinyababa
5/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik kérdés hasonlít ehhez, én ma még egyet sem írtam ki. Belinkelnéd?
2016. nov. 5. 15:11
6/19 anonim 

válasza:

Tehát tannulnod kell, ezt említettem elsőnek. Szövegértés nem az erősséged akkor, ha átsiklottál felette...
7/19 anonim 

válasza:

nagykorú vagy, hagyd ott az egyetemet, és tanuld amit te akarsz
8/19 A kérdező kommentje:
De nem járok még egyetemre, szeretnék, csak más szakra. De ezt nem értik meg... olyan szakra erőltetnek, ami nem érdekel. Csak könnyebb vele elhelyezkedni.
2016. nov. 5. 15:21
9/19 anonim 

válasza:

bizonyára ha lett volna olyan elképzelésed, aminek van jövője, akkor nem erőltetnék ezt a képzést. Állj a sarkadra és keress olyat ami érdekel és végig is csinálod, ha nem találsz, akkor meg "szenvedj".
10/19 anonim 

válasza:

Tessék!Kettővel a tiéd alatt!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!