Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos hogy megsért...

Szerintetek jogos hogy megsértődtem?

Figyelt kérdés

Kijöttünk a másfél éves fiammal a kórházból ,lázgörcse volt , mondanom sem kell ájulás szélén voltam mikor láttam a gyereket felakadt szemekkel ,rángatozó szájjal és mikor kijöttünk 1 hét után a kórházból,megkértem anyámat hogy 2 napig ....1-2 órára maradjon már velünk még a házimunkát stb elvégzem hogy ne maradjon a kicsi egyedül a szobában ,na meg persze streszeltem az újabb rohamtól ....

Erre ő eltorzította gúnyosan az arcát és azt mondta jááájj hát nehogy már 31 évesen féljé te jó isten stb stb ,,,tehát olyan jó vehemesen kiosztott ...Erre én oké hagyjuk abba ne csak programnak legyünk jók hogy a papival legyen hova sétálni, ne csak unalom üzésre legyünk jók ,,,itt akkor vége is sziasztok

mikor mikor látom hogy 37 fele van a hője mai napig reszketek ,lehet más könnyebben veszi ezt a dolgot de én még most sem tettem magam túl rajta

2016. dec. 15. 13:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az biztos lesem veszem a szemem róla most is rohangálva főzők :D :D
2016. dec. 15. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Én megértem, hogy kiakadtál anyukádra.

Egy hét kórházi bentlét egy másfél éves kisgyereknél nagyon sok és szerencsére elég ritka is. Ha utána két napig 1-2 órára kéred anyukád jelenlétét a gyerek mellé, az teljesen érthető. Ha egy hétig ezt kérted volna, az is.

Egy darabig érthető, ha minden hőemelkedésnél ideges leszel, remélhetőleg ez majd idővel oldódik benned. (Nem írtad, mennyi idő telt el a kórház óta.)

Rendkívül elszomorítónak tartom, hogy anyukád ennyire sem aggódik a kisunokája iránt. Anyukám legalább annyira aggódna érte, mint a feleségem, de ha nem aggódna, akkor is szívesen eljönne 2 napon át 1-2 órára. És eszébe nem jutna gúnyos megjegyzést tenni az aggódásunkra, legföljebb nyugtatna minket, ha túlzottnak érezné.

2016. dec. 15. 14:23
 13/20 anonim ***** válasza:
21%
Nyilvan erzekeny vagy de kar volt igy besertodni. Az ellenoolussal csak fejbe dongalni akart kicsit kimozditani abbol amibe vagy. Tudom mert neha en is ellenpolusos gunyos kiosztassal jelzem annak aki tulzasba visz valamit...
2016. dec. 15. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:
27%
Jaj ne jelentsunk mar ki ilyen dogmatikusan hogy nem aggodik a kicsi miatt. Ő is volt anya, nyilvan tudja hogy tulzas az idegeskedes
2016. dec. 15. 14:34
 15/20 anonim válasza:
74%
En 16 eves gyerek vagyok. Es en gondolnam ugy hogy akkor menjenek a nagyszuleim melegebb eghajlatra ha ennyit nem lennenek lepesek megtenni ertem.
2016. dec. 15. 14:47
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Megértem az aggodalmadat, az enyém 7 hónapos volt, amikor lázgörccsel rohantunk be vele a kórházba, azt az utat sose felejtem el. Anyukád reakcióját nem kommentálom, szerintem csökkentsd a minimálisra az érintkezést vele, ha ennyire lehúz, épp elég gonddal kel megküzdeni az embernek, nem hiányzik még egy antidrukker is. A kicsivel kapcsolatban viszont azt tanácsolom, hogy próbáld meg lenyugtatni magad, ha kétségbeesetten futkosol körülötte minden apróság miatt, beleneveled ezt a félelmet, olyan hipochonder lesz, hogy sose kezelik ki belőle. Tudom, hogy nehéz, de légy mellette nyugodt és magabiztos. Sok gyereknél előfordul a lázgörcs, ritka kivételtől eltekintve nyom nélkül elmúlik, ismétlődni sem szokott. Az enyémek (3 van) már túl vannak súlyos, kétoldali tüdőgyulladáson, agyrázkódásokon, ujjtörésen, sérvműtéten, mindenféle látványos, de kevésbé súlyos sportsérülésen, az egyikkel szimpla mandulagyulladással 3 napig voltam kórházban, mert semmi más tünete nem volt, csak 40 fokos, alig csillapítható láz és rettenetesen rossz közérzet, a 3. napon jelentek meg a tüszők (neki volt lázgörcse.) Egy idő után belejön az ember.:-)
2016. dec. 15. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is volt kiskoromba 38 foknál. Mert mindig a felszálló ágban alakul ki. Tehát nem feltétlen 40 fokos láznál jön. Anyukám is kiborult nagyon és sokáig figyelt. Különösen ha kezdtem lázasodni. Szóval megértem hogy félsz. De ha nem beteg a gyerek akkor nem kell mindig ott lenned. Kicsit túlparázod amit megértek, de úrrá kell lenned magadon. Nem retteghetsz örökké a lázgörcstől föleg ha épp nem beteg a gyerek. Szerintem túlzásba estél és anyud azért szólt be. Ne vessz vele össze főleg ne szakítsd meg emiatt vele a kapcsolatot ha komolyabb okod nincs. Próbálj lenyugodni és nem levezetni a feszkót máson.
2016. dec. 15. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen lényegtelen, hogy mennyire túlzott most a kérdező aggodalma, az anyukájának akkor sem az a dolga, hogy észérvek nélkül a sárba döngölje miatta, gúnyosan és minden megértés és támogatás nélkül. Ha azt mondja, hogy tudom, mit érzel és megértelek, át is megyek segíteni, de ezért és ezért és ezért nyugodj meg, és ne idegeskedj, mert azzal többet ártasz, a kicsinek erős anyukára van szüksége, az egy szeretetteljes, támogató nagymama. Az , amelyik csak gúnyolódni tud, hogy a végén nem hogy megnyugszik az ember, hanem még hülyének is érzi magát és cserbenhagyottnak, arról no comment.
2016. dec. 16. 10:01
 19/20 anonim ***** válasza:
36%

A sok okosnak: nekem is lázgörcsre hajlamos a gyerekem. Egyik percben 37 fokos hőemelkedése van, rá 10 percre 39 fölöttit mérek. ...és igen, 37-nél nyomom bele a lázcsillapítót és engedem a hűtőfürdőt a vizeletet pedig viszem be az orvoshoz.

Ki vagy fáradva, anyádban pedig semmi empátia nincs, nekem is rosszul esett volna.

2016. dec. 17. 04:35
 20/20 anonim válasza:
Nem gond ha aggódsz, de gondolj arra is, ha a sok aggódástól neked bajod lesz, ki figyel a gyerekre. Vigyázz magadra is!
2017. jan. 11. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!