Szerintetek jogos hogy megsértődtem?
Kijöttünk a másfél éves fiammal a kórházból ,lázgörcse volt , mondanom sem kell ájulás szélén voltam mikor láttam a gyereket felakadt szemekkel ,rángatozó szájjal és mikor kijöttünk 1 hét után a kórházból,megkértem anyámat hogy 2 napig ....1-2 órára maradjon már velünk még a házimunkát stb elvégzem hogy ne maradjon a kicsi egyedül a szobában ,na meg persze streszeltem az újabb rohamtól ....
Erre ő eltorzította gúnyosan az arcát és azt mondta jááájj hát nehogy már 31 évesen féljé te jó isten stb stb ,,,tehát olyan jó vehemesen kiosztott ...Erre én oké hagyjuk abba ne csak programnak legyünk jók hogy a papival legyen hova sétálni, ne csak unalom üzésre legyünk jók ,,,itt akkor vége is sziasztok
mikor mikor látom hogy 37 fele van a hője mai napig reszketek ,lehet más könnyebben veszi ezt a dolgot de én még most sem tettem magam túl rajta
Én megértem, hogy kiakadtál anyukádra.
Egy hét kórházi bentlét egy másfél éves kisgyereknél nagyon sok és szerencsére elég ritka is. Ha utána két napig 1-2 órára kéred anyukád jelenlétét a gyerek mellé, az teljesen érthető. Ha egy hétig ezt kérted volna, az is.
Egy darabig érthető, ha minden hőemelkedésnél ideges leszel, remélhetőleg ez majd idővel oldódik benned. (Nem írtad, mennyi idő telt el a kórház óta.)
Rendkívül elszomorítónak tartom, hogy anyukád ennyire sem aggódik a kisunokája iránt. Anyukám legalább annyira aggódna érte, mint a feleségem, de ha nem aggódna, akkor is szívesen eljönne 2 napon át 1-2 órára. És eszébe nem jutna gúnyos megjegyzést tenni az aggódásunkra, legföljebb nyugtatna minket, ha túlzottnak érezné.
A sok okosnak: nekem is lázgörcsre hajlamos a gyerekem. Egyik percben 37 fokos hőemelkedése van, rá 10 percre 39 fölöttit mérek. ...és igen, 37-nél nyomom bele a lázcsillapítót és engedem a hűtőfürdőt a vizeletet pedig viszem be az orvoshoz.
Ki vagy fáradva, anyádban pedig semmi empátia nincs, nekem is rosszul esett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!