Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos hogy kicsit megsértődtem?

Jogos hogy kicsit megsértődtem?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm 140 km-re lakik, félévente találkozunk de Víberen tartjuk a kapcsolatot és néha Facebook-on. A téma általában a suli és a fiúk. Szoktam neki írni egy fiúról aki tetszik. Írtam neki ma is róla, de felhozott teljesen más témát. Megkérdeztem neki hogy mit gondol a történtekről? (nálunk mindig történik valami, gyakran a fiúval kapcsolatban eléggé rossz gyerek) Erre írja barátnőm hogy elolvassa de ne haragudjak nem érdekli, aztán elkezdte szidni a fiút. Oké, néha tényleg elmegy az esze a gyereknek de már sokkal normálisabb mint volt és erről nemcsak ő tehet mert a szülei lesz@rják mi van vele. Most nem tudom melyik esett rosszabbul, az hogy nem érdekli amit írok neki vagy elkezdett egy olyan embert szidni akit nem is ismer. Ezek után mit írjak neki? Illetve egy elég szigorú középiskolába jelentkeztem pl. kötelező a kolesz de 180 km-re van a suli szóval amúgyis koleszos lennék. Ezt leírtam barátnőmnek meg hogy tök jó volt a nyílt nap stb. Erre írja hogy milyen elit vallásos stréberképző ez? bocsánatot kért de még mindig bánt. Jogos hogy megsértődtem?
2016. febr. 1. 23:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ. Bevallom sokszor engem sem érdekel az amikor a barátnőm semmi másról nem tud beszélni csak a link barátjáról, akit ugyanolyan indokkal védi mint te, hogy a szülői nevelés miatt olyan amilyen. Másról sem képes beszélni csak róla..Én sokszor szóhoz sem jutok, csak hallgatom és hallgatom. Nálam is volt már olyan, hogy elfogyott a türelmem, és megírtam a nyers igazságot.

Szóval szerintem ha valaki így kibukik mint a barátnőd akkor annak oka volt.

2016. febr. 2. 00:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nemcsak róla ìrok illetve néha kérdezz is a fiúról de éreztem hogy csak "megjátsza" valójában nem is érdekli és a barátnőm is "regényeket" szokott írni és mégis érdekel reagálok rá. Bár eléggé megváltozott rossz irányba mióta középiskolás.
2016. febr. 2. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!