Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődtem, jogos volt? Várjam meg míg ő keres egy bocsánatkéréssel?
Szia. Hát.. nehéz ügy. Szerintem mind a kettőtöknek egy picikét engednie kéne. Nekem is van, hogy tök szar a kedvem és totál meg tudok feledkezni olyankor magamról. Szerintem kezdeményezd te a beszélgetést és próbáld meg nagyon finoman rávezetni, hogy bunkó volt. DE CSAK NAGYON ÓVATOSAN! A tanácsomért felelősséget nem vállalok. Sok sikert.
14/f
Azt mondta: bocs, rossz a kedve. Akkor ezek szerint bocsánatot kért, nem?
Ennél nagyobb bajod sose legyen szerintem. Miért nem lehet elfogadni, hogy valakinek néha rossz kedve van? Ha ilyen piszlicsáréságon nem tudsz túllépni, nem vagy alkalmas semmilyen kapcsolatra.
Az első vagyok (megint :).
Na jó, ez nem volt vicces. Második válaszolónak üzenem, hogy finomabban is fogalmazhatnál, de abban igaza van, hogy nem kell nagyon sok energiát egy ilyenbe bele ölni. Mi fiúk néha nem vesszük észre magunkat és utáljuk beismerni, hogy tévedtünk. :)
Sok sikert a továbbiakhoz. ÉS továbbra sincs FELELŐSÉGVÁLLALÁS.
UI.: Bocs a helyes írásért, reál szakos vagyok :)
Nem értem, hogy miért kéne fél órán keresztül búcsúzkodni. Nyilván a rossz kedve miatt nem volt ereje/kedve/hangulata még hosszasan magyarázni, hogy mennyire szeret és mennyire sajnálja, hogy el kell mennie. Akkor az tűnt a legjobbnak számára, hogy mihamarabb kikapcsol.
Egy picit elvonatkoztatva...talán azért is tett így, mert nem akart megbántani, nem szeretett volna valami olyat mondani a rossz kedve miatt, amit később megbánt volna. Csak ebbe a lányok nagy része nem gondol bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!