Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos hogy megsértődtem? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy megsértődtem? A barátom elment nélkülem szórakozni és meg sem hívott.

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat szeretnék, mert nem akarok feleslegesen összeveszni vele ha ma találkozunk.

Azt hittem csak a átmegy a haverjaihoz játszani, de fb-n láttam képet ahogy sok haverral valahol szórakoznak. És ezek szerint nem fiús est volt, mert mint kiderült lányok is voltak.

Szerintetek jogos, hogy kiakadok hogy meg sem kérdezte hogy lenne kedvem menni, vagy inkább próbáljam ne felhozni a dolgot?

21L

2015. szept. 5. 09:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez simán szakítási indok,egy párkapcsolat az őszinteségröl szól!!!!
2015. szept. 5. 09:56
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Jogosan akadsz ki!
2015. szept. 5. 09:56
 3/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy elmennek megnézni a meccset, szóval valamilyen kocsmában voltak nem bulizós helyen, de akkor is..
2015. szept. 5. 09:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen nem vesznék össze vele, de mindenképp megkérdezném tőle, hogy engem miért nem hívott, és elmondanám neki, hogy ez nekem mennyire rosszul esett. Az összeveszést a válaszaitól tenném függővé.
2015. szept. 5. 09:59
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Jogos. Mindenképp beszélnék vele erről. Először is, hogy miért hazudott. Azt is nyugodtan megkérdezheted tőle, téged miért nem hívott, ennyi őszinteség szerintem jár.
2015. szept. 5. 10:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
De végül is nem hazudott, elmentek a haverokkal megnézni a meccset egy kocsmába. Eddig minden stimmel. Gondolom, a kocsma nem volt zártkörű, lehettek ott nők is. Itt inkább az a baj, hogy miért gondolta, hogy jobban fogja érezni magát nélküled, mint veled.
2015. szept. 5. 10:15
 7/16 A kérdező kommentje:

Hazudni tényleg nem hazudott, csak nem a teljes igazságot mondta..

A többiek a képről volt évfolyamtársak voltak, ismertem párat a fiúk és a lányok közül is..

2015. szept. 5. 10:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát akkor nem lehet, hogy azért nem vitt, mert attól, hogy voltak fiú és lány barátai is, egyikük sem vitte a barátját, barátnőjét?
2015. szept. 5. 10:21
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezért tettem fel a kérdést. :)
2015. szept. 5. 10:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezért tetted fel a kérdést? De hát mi honnan tudjuk, kik voltak a haverok, akikkel elment és hogy ez a buli kizárólag haveroknak, vagy volt évfolyamtársaknak szólt, vagy esetleg vitték a barátjukat, barátnőjüket is a többiek?
2015. szept. 5. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!