Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy megsértődtem? A barátom elment nélkülem szórakozni és meg sem hívott.
Őszinte válaszokat szeretnék, mert nem akarok feleslegesen összeveszni vele ha ma találkozunk.
Azt hittem csak a átmegy a haverjaihoz játszani, de fb-n láttam képet ahogy sok haverral valahol szórakoznak. És ezek szerint nem fiús est volt, mert mint kiderült lányok is voltak.
Szerintetek jogos, hogy kiakadok hogy meg sem kérdezte hogy lenne kedvem menni, vagy inkább próbáljam ne felhozni a dolgot?
21L
Nagyon káros a kapcsolatra nézve, hogy te szinte már az összeveszést tervezgeted.
Részben megértem, hogy rosszul esik, ha ennyire egymásra kattanva éltek, de képzeld el, hogy te találkozol a barátnőiddel, aztán valaki spontán kitalálja/valami haver ír egy sms-t/kiderül, hogy akciós a koktél, és leugrotok a közeli kocsmába. Jó a hangulat, becsiccsentesz, és kivételesen nem jelented a helyzetet otthon (a barátodnál). Na és?:) Ha tök jó fejként állsz, hozzá, nagyon fogja értékelni. Emellett meg is kérheted, hogy írjon egy sms-t legközelebb, de ha belegondolsz, ez egy kicsit ellenőrzés-mánia:)
PS: Mindezt úgy írom, hogy én is kicsit control-freak vagyok, de nagy igyekezettel éppen leszokóban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!