Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megsértődtem, jogos volt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődtem, jogos volt? Várjam meg míg ő keres egy bocsánatkéréssel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt,a tanulás miatt távkapcsolat,minden este skypeolunk. Ma volt egy zh-ja,tegnap este beszéltünk skypeon és egyszer csak közölte,hogy tegyük le,mert úgy jobb lesz,majd elköszönt és lerakta. Azután annyit írt,hogy bocs,rossz a kedve. Máskor mindig hosszan elköszönünk,de se egy szeretlek,se semmi nem volt,ennyit írt,utána még órákig fent volt,legközelebb ma jelentkezett a zh után az eredménnyel. Én megdicsértem egy szóban és ennyi,azóta megint nem ír semmit. Egy normális bocsánatkérésre várnék,amiért ilyen paraszt volt,én meséltem volna meg minden,ő meg kb rám nyomta a skypeot,mert neki éppen olyan kedve van....Kezdeményeznem kéne a beszélgetést vagy várjam meg,amíg ő keres és normálisan bocsánatot kér?
2016. márc. 4. 11:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerelmemről"mint bunkóság szerintem." no nem!!! És várod +bocsájtó, térdre ereszkedő szavakat? xD
2016. márc. 4. 15:26
 12/13 anonim válasza:

Ha 1 férfi látja 1 nőn hogy oda van értve rajongásig ,úgymond nincs saját dolgai hanem a nő vagy lány annyira lelkes a férfi vagy fiú irányában akkor sajnos a férfi lelankad mert 1 nőben legyen tartás és igenis a fiú férfi keresse főképp ha ő hibázott , tehát azt javasolnám hogy te is vedd félválról te is kapcsold ki ha úgy van kedved akkor megtanulja majd kivel áll szemben nem holmi libával , csak keményen :) sajnos a mai világban a gennyládákat értékelik ,tehát húzz 1 határt a rajongásoddal és legyen női tartásod,,,,

és lássa hogy igen is van más dolog is az életedben bartok barátnők programok , ne félj egyből értékelni fog

2016. dec. 15. 13:50
 13/13 A kérdező kommentje:
sajnos áprilisban szakítottunk,de köszi
2016. dec. 20. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!