Szülők, ti megengednétek? Jogos hogy kicsit megsértődtem?
Szóval az egyik barátnőm kb. 50 km-re lakik. Lassan 2 hónapja nem találkoztunk. Gondoltam elhìvom hozzánk. Anya nem engedi mert kicsi a lakás (garzon, 30 nm2), lepusztult a folyosó is, a szomszédok nem normálisak stb.. Anyai barátai is néha átjönnek. Barátnőm se kastélyban lakik, délután jönne este menne. Nemsokára költözünk, anya abba a lakásba engedi a barátaimat (ő mondta). Szülők ti megengednétek hogy lányotok barátnője átmenjen? Annyira rossz hogy az én barátaim nem jöhetnek de az ő barátait simán áthìvja
15/L
1. Az ö lakása, azt enged oda, akit akar.
2. Az érthetö, hogy az öa barátai néha (NÉHA!) átjönnek.
3. Az is érthetö, hogy ekkorka lakásba nem akar több tinit egyszerre, mert az nem elviselhetö dolog.
4. Ha megígérte, hogy a nagyobb lakásba jöhet, akkor minden rendben.
5. Megsértödni meg hülyeség.
Mivel önkormányzati lakás ìgy se az övé, se az enyém a lakás, mi ezt nem is szoktuk hangoztatni hogy ki kié. 1 (!!!) barátnőm jön át nem tudom mièrt lenne tele a lakás tinikkel.
Sajnos máshol nem tudunk találkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!