Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti megengednétek?...

Szülők, ti megengednétek? Jogos hogy kicsit megsértődtem?

Figyelt kérdés

Szóval az egyik barátnőm kb. 50 km-re lakik. Lassan 2 hónapja nem találkoztunk. Gondoltam elhìvom hozzánk. Anya nem engedi mert kicsi a lakás (garzon, 30 nm2), lepusztult a folyosó is, a szomszédok nem normálisak stb.. Anyai barátai is néha átjönnek. Barátnőm se kastélyban lakik, délután jönne este menne. Nemsokára költözünk, anya abba a lakásba engedi a barátaimat (ő mondta). Szülők ti megengednétek hogy lányotok barátnője átmenjen? Annyira rossz hogy az én barátaim nem jöhetnek de az ő barátait simán áthìvja

15/L

2016. márc. 28. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%

1. Az ö lakása, azt enged oda, akit akar.

2. Az érthetö, hogy az öa barátai néha (NÉHA!) átjönnek.

3. Az is érthetö, hogy ekkorka lakásba nem akar több tinit egyszerre, mert az nem elviselhetö dolog.

4. Ha megígérte, hogy a nagyobb lakásba jöhet, akkor minden rendben.

5. Megsértödni meg hülyeség.

2016. márc. 28. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Hát szerintem nem kéne amiatt korlátoznia téged, mert szégyelli a lakást. Bár érthető hogy nem akarja hogy a barátnőd vagy az ő szülei emiatt rosszat gondoljanak rólad. Bár az nem lenne igazi barátnő, de ez is benne lehet. Én megengedném, de máshol nem tudtok találkozni?
2016. márc. 28. 19:18
 3/11 A kérdező kommentje:

Mivel önkormányzati lakás ìgy se az övé, se az enyém a lakás, mi ezt nem is szoktuk hangoztatni hogy ki kié. 1 (!!!) barátnőm jön át nem tudom mièrt lenne tele a lakás tinikkel.

Sajnos máshol nem tudunk találkozni

2016. márc. 28. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs a környéketeken egy nyugis kávézó, vagy park? Nem tudom milyen környéken raksz, el tudom képzelni hogy nincs, de valahogy biztos meg lehet oldani máshol is, mert azon kívül hogy nem örülsz a döntésének (ami érthető) változtatni nem igen tudsz rajta...
2016. márc. 28. 20:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Mivel nem nagyon mehetek emberek közé a fertőzésveszély miatt ìgy csak a lakásban tudunk találkozni.
2016. márc. 28. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Úgy érthető...Akkor végképp nem értem anyukádat...
2016. márc. 28. 20:39
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Milyen fertőzésveszély? A barátnődre nem veszélyes?
2016. márc. 28. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem értem a "sok tini egy lakásban" választ. Nem gyerekek már hogy zajt csináljanak.
2016. márc. 29. 10:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Engem fertőznek az emberek ha betegek pl. megfáztak. Mivel barátnőm úgy jönne hogy nem beteg igy kevés a valoszinűsége hogy bármit is elkapok
2016. márc. 29. 12:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem SOK, hanem TÖBB (azaz nem egy, hanem legalább kettö) tiniröl volt szó - és hamár volt tini lányod, akkor tudod, hogy sokkal több zajt meg felfordulást csinálnak, mint a kisgyerekek.
2016. márc. 29. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!