Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák ti megengednétek a...

Anyák ti megengednétek a lányotoknak hogy természet fotózzon?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és ez a hobbim. De anyunak nem tetszik ez...

Szülők mi a véleményetek erről? Tényleg nagy bűn ez?

Miért nem engedi meg anya hogy csináljam?

2015. nov. 28. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
mi olyan nagy bűn a fák fotózásában?xd
2015. nov. 28. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem te vagy az, aki Pestre akart menni éjszakai "tájat" fotózni a barátnőivel?

De ha mégsem:

Feltételezem, hogy az a baja vele anyukádnak, hogy emiatt egyedül kószálnál nem biztonságos területen (erdő, mező, kihalt részek...).

Egyébként van természetfotós a családban, így nem tiltanám, de csak biztonságosan.

2015. nov. 28. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Ezen vajon mit kell engedni? :O Ez kb olyan, mintha az olvasást tiltanám meg.
2015. nov. 28. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
2-es egyetértek, szerintem félt. Nincs valaki, aki elkísérjen ha kietlen tájakon vagy?
2015. nov. 28. 13:50
 5/9 A kérdező kommentje:

2es nem én vagyok az.

Lehet igazatok van és csak félt. De ha megkérdezem akkor azt mondja hogy szó sem lehet erről meg hogy ez mekkora baromság.

2015. nov. 28. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet,hogy a jobb minosegu gepek araval van a baja? Azert egy jo fotos felszereles nem 2 filler.
2015. nov. 28. 17:22
 7/9 tothp ***** válasza:
34%

2-es!

Az erdő mező az mitől veszélyes? Vérmókusok? emberevő nyulak?

Inkább engedném a gyereket a természetbe, mint bármelyik nagyobb magyar városba sötétedés után.

2015. nov. 29. 01:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel semmi gond nincs. Hogy anyukádnak mi nem tetszik, azt tőle kéne megkérdezni. De ha csak rávágja, hogy baromság, és nem képes megindokolni, akkor bocs, de nem lehet túl értelmes ember.

Nekem jóval fiatalabb a fiam, de én magam szoktam rá biztatni, hogy fényképezgessen, mert néha rohadt jó képeket csinál. Nyilván őt még nem engedem egyedül császkálni, de ha megyünk valahová, akkor visszük az ő gépét, és útközben kedvére fotózhat, ha lát valami érdekeset.

Szerintem ezen semmi tiltani való nincs, ha nem veszélyes helyre akar menni a gyerek fotózni.

2015. nov. 29. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem engedi akkor nem csinálod? :D
2015. nov. 30. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!