Ti megengednetek a 18 eves lanyotoknak, hogy a baratjaval aludjon?
2 es fel eve vagyunk egyutt,még szuzek mind a ketten,nagyon szeretnenk mar lefekudni,de nem tudjuk megoldani. Ha napkozben itt van min fel orankent jonnek be ilyen olyan uruggyel. Nem birjuk tovabb,gondolkozunk,h szallodaba megyunk,csak ott ugye ejszakara lehet szobat kivenni nem?
Hozzajuk megint csak nem engednek...
Pedig mindketten normalisak vagyunk,szeretjuk egymast,de hianyzik az intim kapcsolat..
hát nálunk is hasonló volt csak mi még fiatalabbak voltunk
de a párom szülei legalább nem járkáltak be szóval náluk meg tudtuk oldani
nem lehetne megbeszélni otthon hogy bízzanak meg benned annyira hogy nem járkálnak be?
Ha ez igaz, és nem trollkérdés, akkor a szüleidnél igen komoly defekt van fejben!
Párodhoz nem tudtok menni?
Egyébként számtalan helyen lehet kivenni szobát néhány órára is.
18 évesnek már megengedném, igen, hiszen nem vagy már kislány.
Próbálj meg beszélni anyukáddal, vagy megpróbálhatod megkérni hogy hadd aludjon ott a fiú (ebből gondolhatja hogy nem csak aludni fogtok), vagy nyíltan mondd el neki hogy most már szeretnétek lefeküdni, már felnőtt vagy, régóta együtt vagytok. Ha normálisak, meg fogják érteni.
Azért a védekezést ne felejtsétek el.
Szállodában nem muszáj bent maradni éjszakára, legtöbb helyen délután 2-től lehet elfoglalni a szobát, ekkor már ki kell fizetni a teljes napot, de nem kötelező bent is aludni, akár már délután 5-től kijelentkezhettek vagy amiikor csak akarjátok. Egyébként akár ezt is elmondhatnád anyukádnak hogy már azon gondolkoztok hogy szállodába mentek.
Szerintem valahogy diszkréten meglehetne beszélni hogy mi volna ha mondjuk a következő 72 órában vészhelyzet esetén sem nyitnának be a szobába.
De szerintem rendben, régóta együtt vagytok (tehát nagybaj nincs a másikkal, ennyi idő alatt rájöttél volna, meg valószínűleg nem csak arra az egyszeri alkalomra kellesz), nagyok vagytok, szeretitek egymást, meg minden.
Mondjuk nem lennék jó apa. Most mégis mit mondjon valaki erre? :D
Szia Apu! Ne nyissatok majd már be mert izé.. szeretnénk kettesben lenni. Rendben?
Igen kislányom, nyugodtan meg****** pistike odafent, majd szólok anyátoknak is ne zavarjon mert b******.
Mondjuk: Rendben, nem fogunk zavarni lehet jobban illene ide.. hm..
De szerintem a fentebbi indokok alapján szerintem rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!