Szülők, ti megengednétek? Jogos hogy kicsit megsértődtem?
Figyelt kérdés
Szóval az egyik barátnőm kb. 50 km-re lakik. Lassan 2 hónapja nem találkoztunk. Gondoltam elhìvom hozzánk. Anya nem engedi mert kicsi a lakás (garzon, 30 nm2), lepusztult a folyosó is, a szomszédok nem normálisak stb.. Anyai barátai is néha átjönnek. Barátnőm se kastélyban lakik, délután jönne este menne. Nemsokára költözünk, anya abba a lakásba engedi a barátaimat (ő mondta). Szülők ti megengednétek hogy lányotok barátnője átmenjen? Annyira rossz hogy az én barátaim nem jöhetnek de az ő barátait simán áthìvja
15/L
2016. márc. 28. 18:50
11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen ferfoldulást lehet csinálni egy beszélgetésből
2016. márc. 29. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!