Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mar nembirom tovabb meg...

Mar nembirom tovabb meg akarok halni!?

Figyelt kérdés
Elegem van mindenbol nemer semmit az eletem anyam mindennap megver csak kiabal velem csak azt mondja barcsak meghalnak minek szult meg,egy napja kessel jott nekem es sikerult neki belem szurnia,allandoan leszol h ilyen szareletu vagyok megminden,probaltam felhivni apamat hatha tud segiteni (kiskoromba elvaltak) de eljott leorditott jol megvert csak anyamat vedte..o is aztmondta nemerdeklem csinaljak amit akarok haljak meg.. Mindig en vagyok a hibas megha semmi rosszat nemcsinaltam utal mindenki enis magam most nevelointezetbe akarnak beadni hogy megszabaduljanak tolem "ne kelljen etetni" ez megy mar 2eve nembirom tovabb nincs senkim senki se szeret.mitcsinaljak? masra se tudok gondolni csak az ongyilkossagra
2016. dec. 12. 21:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Mibdenképp menj a rendórségre, ha más nyoma is van a verésnek pl foltok azt sehogy se fogják kimagyarázni, amúgy lehet a nevelőotthonnal te járnál jobban ők meg szépen mennek a sittre és nyugi ha a rendőrségen elmondod mi van kétlem hogy hazaküldenek azzal hogy "jólvan értem, anyád megpróbált kinyírni, na menj csak haza majd egyik nap benézünk"
2016. dec. 14. 05:39
 32/33 anonim ***** válasza:
Először menj a rendőrségre, majd hívd fel a lelkisegélyt, na meg keresd Jézust, ő segít!
2016. dec. 27. 21:54
 33/33 anonim válasza:
kamu kérdés ! plusz másról másoltad itt a gyakorin
2017. márc. 15. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!