Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mar nembirom tovabb meg...

Mar nembirom tovabb meg akarok halni!?

Figyelt kérdés
Elegem van mindenbol nemer semmit az eletem anyam mindennap megver csak kiabal velem csak azt mondja barcsak meghalnak minek szult meg,egy napja kessel jott nekem es sikerult neki belem szurnia,allandoan leszol h ilyen szareletu vagyok megminden,probaltam felhivni apamat hatha tud segiteni (kiskoromba elvaltak) de eljott leorditott jol megvert csak anyamat vedte..o is aztmondta nemerdeklem csinaljak amit akarok haljak meg.. Mindig en vagyok a hibas megha semmi rosszat nemcsinaltam utal mindenki enis magam most nevelointezetbe akarnak beadni hogy megszabaduljanak tolem "ne kelljen etetni" ez megy mar 2eve nembirom tovabb nincs senkim senki se szeret.mitcsinaljak? masra se tudok gondolni csak az ongyilkossagra
2016. dec. 12. 21:03
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
A telefonomat is osszetorte elakarta venni de sikerult visszaszereznem csak ez maradt meg😢
2016. dec. 12. 21:33
 22/33 anonim ***** válasza:
Kitartást! De tényleg szólj az osztályfőnöknek!
2016. dec. 12. 21:35
 23/33 anonim válasza:
Nem tudsz nagyszülőhöz közeli baráthoz költözni? Amíg meg nem oldódnak a dolgok.Nem rosszindulatból de lehet hogy jobb dolgod lenne a nevelőotthonba. Ne légy öngyilkos!!! Hány éves vagy?
2016. dec. 12. 21:36
 24/33 A kérdező kommentje:
Nemtudok..meghaltak
2016. dec. 12. 21:42
 25/33 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2016. dec. 12. 21:42
 26/33 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad! Ha neked jön késsel és meg akar szúrni rúdg meg hogy törjön el valamije, aztán irány a rendőrség! Kérdező, Lány vagy vagy Fiú?
2016. dec. 12. 22:33
 27/33 A kérdező kommentje:
Lány.
2016. dec. 12. 22:44
 28/33 anonim ***** válasza:

Ha szeretnek valakivel beszelni irj nyugodtan ❤

Es a rendőrség orvos megoldás tenyleg jo lenne

2016. dec. 12. 23:05
 29/33 anonim ***** válasza:

Először is: gyámhatóság, gyermekvédelem, háziorvos, rendőrség, iskolapszichológus. Ezeket kell keresni. Nyugodtan menj el a háziorvoshoz is akár, mondj el neki mindent. A rendőrséghez is mehetsz.

Aztán hívd fel valamelyik számot az alábbiak közül, vagy írj nekik egy emailt. Valamilyen elérhetőséged mindenképp add meg nekik.

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT)

Telefon: 06/80-20-55-20 (éjjel-nappal)

www.bantalmazas.hu

e-mail: okit@ncsszi.hu

CSALÁD, GYERMEK, IFJÚSÁG KIEMELTEN KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

Cím: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 75.

Postacím: 1380 Budapest, Pf. 1061

Telefon: +36/1-225-3526 Fax: +36/1-225-3525

Honlap: www.csagyi.hu

E-mail: csagyi@csagyi.hu

TELEFONTANÚ PROGRAM (bejelentést tehet, információt kérhet a rendőrségen)

Tel: 06 80 555 111

2016. dec. 13. 13:02
 30/33 anonim ***** válasza:
A válaszaid alapján nem értem mit szeretnél csinálni? Vagy miért írtad, tettél fel kérdést, mégis milyen válaszokat, tanácsokat vársz, mert rendőrségre nem akarsz menni szúrt sebbel. Jársz te iskolába? Valamiért az az érzésem, hogy nem.
2016. dec. 13. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!