Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg akarok Halni! Már nembírom...

Meg akarok Halni! Már nembírom az idegeskedést! (Lent) Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már a levegővétel is gondot okoz!

Ezen nemtudok változtatni, mert azt nembírnám ki!

MIT TEGYEK?

Miért nemtudom megtenni az öngyilkosságot?

Én nemvagyok a többi, hogy gyerek fejjel így gondolkoznak.

Én most már komolyan gondolom!

Tényleg segítségre van szükségem, csak az a baj hogy nincs SENKIM!

És pszihológusra nem jut.

Segítsetek!

2012. dec. 18. 21:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, mi a probléma, és mi az, hogy nincs senkid?
2012. dec. 18. 21:43
 2/14 A kérdező kommentje:
19 és a többit félek leirni!
2012. dec. 18. 21:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tudod megtenni mert a legalapabb emberi ösztön a túlélés és igazából nem is akarsz meghalni, csak jó érzés az a tudat hogy így megszűnnének a problémák rád eső része
2012. dec. 18. 21:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Írd le ide nekünk a bánatodat. Mind segítünk.

Jut eszembe: ki mondta, hogy neked pszichológus kell?Mellesleg az is van, ingyéééé. Csak mondani kell.

2012. dec. 18. 21:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mért félsz leírni? Ez egy anonim oldal
2012. dec. 18. 21:47
 6/14 anonim válasza:

De miért félsz leírni?:)

Nyugi, nem akarunk bántani, mi a baj?:)

Én is voltam már öngyilkos, engem apám hozott ki a garázsból, ahol magamra nyitottam a kazánajtót, hogy megfulladjak a füsttől. Az volt a szerencsém, hogy a füst fölfelé szállt én meg elájultam és lent voltam a földön és ott nem ért annyira. Nekem is nagyon nehéz volt és még néhanapján eszembe is jut. :)

Meséld el mi baj. :)

2012. dec. 18. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Írjad nyugodtan, ne félj már. A háziorvosnak kell egyébként szólni, hogy idegileg kimerültél, ő ad beutalót az ideggondozóba, ott pedig kapsz gyógyszert ha kell, vagy elirányítanak pszichológushoz. És ez ingyen van.
2012. dec. 18. 21:50
 8/14 anonim ***** válasza:
írd le nyugodtan a sztoridat,itt senki nem fog rád ismerni,és ellátunk tanácsokkal ha tudunk.19L
2012. dec. 18. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:

én is meg akarok halni mert megaláztak teljesen, összetörték a lelkemet, visszaéltek a bizalmammal, kigúnyoltak,kinevettek pedig nagyon szerelmes voltam...

lelkileg terrorizáltak, mindig éreztették velem, milyen szerencsétlen, semmirekellő, igénytelen stb vagyok

olvasták minden itteni kérdésemet+válaszomat, hogy éreztessék mennyire autoriterek és felsőbbrendűek

2012. dec. 18. 22:16
 10/14 anonim ***** válasza:

már évek óta zaklatnak, egy férfi összefogott 2 barátjával ellenem, és lelkileg terrorizálnak, megfélemlítettek, és azt írták, valami alaposan kigondolt csapdát tervelnek ellenem...

pedig én nem tettem semmi olyat amiért ezt érdemeltem volna.

már rég fel kellett volna jelentenem őket, de gondolom akkor csak még jobban bántanának és megaláznának engem.:'((((

nem tudom meddig bírom még ezt és senki sem segít nekem

2012. dec. 18. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!