Meg akarok Halni! Már nembírom az idegeskedést! (Lent) Most mit tegyek?
Már a levegővétel is gondot okoz!
Ezen nemtudok változtatni, mert azt nembírnám ki!
MIT TEGYEK?
Miért nemtudom megtenni az öngyilkosságot?
Én nemvagyok a többi, hogy gyerek fejjel így gondolkoznak.
Én most már komolyan gondolom!
Tényleg segítségre van szükségem, csak az a baj hogy nincs SENKIM!
És pszihológusra nem jut.
Segítsetek!
Írd le ide nekünk a bánatodat. Mind segítünk.
Jut eszembe: ki mondta, hogy neked pszichológus kell?Mellesleg az is van, ingyéééé. Csak mondani kell.
De miért félsz leírni?:)
Nyugi, nem akarunk bántani, mi a baj?:)
Én is voltam már öngyilkos, engem apám hozott ki a garázsból, ahol magamra nyitottam a kazánajtót, hogy megfulladjak a füsttől. Az volt a szerencsém, hogy a füst fölfelé szállt én meg elájultam és lent voltam a földön és ott nem ért annyira. Nekem is nagyon nehéz volt és még néhanapján eszembe is jut. :)
Meséld el mi baj. :)
én is meg akarok halni mert megaláztak teljesen, összetörték a lelkemet, visszaéltek a bizalmammal, kigúnyoltak,kinevettek pedig nagyon szerelmes voltam...
lelkileg terrorizáltak, mindig éreztették velem, milyen szerencsétlen, semmirekellő, igénytelen stb vagyok
olvasták minden itteni kérdésemet+válaszomat, hogy éreztessék mennyire autoriterek és felsőbbrendűek
már évek óta zaklatnak, egy férfi összefogott 2 barátjával ellenem, és lelkileg terrorizálnak, megfélemlítettek, és azt írták, valami alaposan kigondolt csapdát tervelnek ellenem...
pedig én nem tettem semmi olyat amiért ezt érdemeltem volna.
már rég fel kellett volna jelentenem őket, de gondolom akkor csak még jobban bántanának és megaláznának engem.:'((((
nem tudom meddig bírom még ezt és senki sem segít nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!