Bunkó voltam, hogy ezt kértem anyámtól? Csak a babán akarok segíteni, nem tudná felnevelni
Anyám engem 17 évesen szült, most 42 újra terhes (van még 4 fiatalabb testvérem). Szóval én 25 éves vagyok, van egy párom 6 éve, közösen tervezzük az életet, a baba is téma mostanában. Anyám sopánkodott, hogy nem fogja tudni felnevelni a kicsit, kár hogy nem vette észre hogy terhes (ezt inkább hagyjuk 5 gyerek után), míg tehetett volna valamit. Reméli segítek. Szóval ezért a sok rizsa. Nem dolgozik sem ő, sem a párja. Van két kiskorú közös gyerekük, már ők is elég nagyok kiskamaszok. Nekik szoktam segíteni, anyámnak már nem, de attól még látjuk egymást, ha pl. hazaviszem a tesóimat. Hónap végére (vagy közepére) semmi pénzük, addig is onnan, hogy az egyik testvérem ad nekik. Aztán neki sincs több...
Otthon megbeszéltük a dolgot a párommal, ő találta ki, hogy örökbefogadhatnánk a babát, úgyis akarunk, és úgyis tudjuk sajnos mindketten hogy az a legkevesebb, hogy megszül/megcsinál valaki.
Ezt felvetettem anyámnak ő meg kiakadt. Fogalmam sincs hogy akarja felnevelni azt a babát. Mi is felnőttünk ugyan, de nyomorba, senkinek sem kívánom, nem tudom ő miért akarja ezt a sorsot az összes gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!