Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mar nembirom tovabb meg...

Mar nembirom tovabb meg akarok halni!?

Figyelt kérdés
Elegem van mindenbol nemer semmit az eletem anyam mindennap megver csak kiabal velem csak azt mondja barcsak meghalnak minek szult meg,egy napja kessel jott nekem es sikerult neki belem szurnia,allandoan leszol h ilyen szareletu vagyok megminden,probaltam felhivni apamat hatha tud segiteni (kiskoromba elvaltak) de eljott leorditott jol megvert csak anyamat vedte..o is aztmondta nemerdeklem csinaljak amit akarok haljak meg.. Mindig en vagyok a hibas megha semmi rosszat nemcsinaltam utal mindenki enis magam most nevelointezetbe akarnak beadni hogy megszabaduljanak tolem "ne kelljen etetni" ez megy mar 2eve nembirom tovabb nincs senkim senki se szeret.mitcsinaljak? masra se tudok gondolni csak az ongyilkossagra
2016. dec. 12. 21:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszúrt valaki késsel, akkor a rendőrségre kell menni
2016. dec. 12. 21:08
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Menj a rendőrségre,

Anyád nem normális!

2016. dec. 12. 21:08
 3/33 A kérdező kommentje:
Nem merek..azt mondjak ugyse hinnenek nekem aztan rosszabbul jarnek ha hazajonnek igy mondta 😥
2016. dec. 12. 21:09
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Hívd a 116 111 es számot ők lelki támaszt adnak. De kérhetsz segítséget más felnőttektől is. Vannak segélyközpontok ahova bántalmazottak menekülhetnek, erről nem tudok többet.
2016. dec. 12. 21:11
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Írd le a sebed állapotát lehet hogy orvosra van szükséged.
2016. dec. 12. 21:12
 6/33 A kérdező kommentje:
csak egy mely seb a karomon bekotottem annyira nem erdekel.az faj hogy hogy tudta velem megcsinalni
2016. dec. 12. 21:14
 7/33 anonim ***** válasza:
Ha megmutatod a sebet biztos h komolyan fognak venni. Mellesleg remelem h ez kamu kerdes... Egyszeruen nem logikus semmilyen modon se amit az apadrol irsz, ha tudod h ilyen akkor miert ot hivtad??
2016. dec. 12. 21:14
 8/33 A kérdező kommentje:
Nem kamu nincs mar kihez forduljak nem volt jobb otletem azthittem hatha egyszer az eletbe megved valaki.tevedtem minden rosszabbra fordult legszivesebben bedrogoznam most magam es nemkene tobbet szenvednem ha meghalok tuladagolasba
2016. dec. 12. 21:17
 9/33 anonim ***** válasza:
Írj magadról és a helyzetedről hogy felmérhessük a helyzetet.
2016. dec. 12. 21:17
 10/33 A kérdező kommentje:
Elmennek valahova de semmi penzem es megcsak nagy koru sem vagyok
2016. dec. 12. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!