Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mar nembirom tovabb meg...

Mar nembirom tovabb meg akarok halni!?

Figyelt kérdés
Elegem van mindenbol nemer semmit az eletem anyam mindennap megver csak kiabal velem csak azt mondja barcsak meghalnak minek szult meg,egy napja kessel jott nekem es sikerult neki belem szurnia,allandoan leszol h ilyen szareletu vagyok megminden,probaltam felhivni apamat hatha tud segiteni (kiskoromba elvaltak) de eljott leorditott jol megvert csak anyamat vedte..o is aztmondta nemerdeklem csinaljak amit akarok haljak meg.. Mindig en vagyok a hibas megha semmi rosszat nemcsinaltam utal mindenki enis magam most nevelointezetbe akarnak beadni hogy megszabaduljanak tolem "ne kelljen etetni" ez megy mar 2eve nembirom tovabb nincs senkim senki se szeret.mitcsinaljak? masra se tudok gondolni csak az ongyilkossagra
2016. dec. 12. 21:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

pedig tényleg menj a rendőrség, vagy suliban valaki tanárnak, osztélyfőnőknek szólni?

a sebet fotózd le, hogy legyen bizonyíték.

de ne öldm meg magad, kérlek. minsig van kiút és remény

2016. dec. 12. 21:21
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
"kessel jott nekem es sikerult neki belem szurnia" RENDŐRSÉGRE AZONNAL!
2016. dec. 12. 21:22
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Van jegyed bérleted otthon szülők dugipénze?

A sebed vérzik csomagold be az ujjlenyomatos kést és hívd a mentőt. Ha nem steril a kötés elfertőzödhet. Vagy bár nem túl bőlcs tanács de én tuti szöknék.

2016. dec. 12. 21:24
 14/33 A kérdező kommentje:
Hidd el mennek legszivesebben bortonben latnam de nemmerem aztan mit kezdjek?😩
2016. dec. 12. 21:24
 15/33 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami történik:( tanároknak szólj,vagy valakinek aki felnőtt és bízol benne. A sebet fotózd le. Ha van kedved beszélgetni,írj :(

Kitartás! Ne öld meg magad,kérlek:(

2016. dec. 12. 21:25
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

AZONNAL MENJ A RENDŐRSÉGRE! Ha anyád megszúrt, akkor komolyan fognak venni.

Soha ne öld meg magad, ne dobd el azt, aminél fontosabb nincs. Ha elmész a rendőrségre, plusz orvoshoz megmutatni a sebed, akkor lehet jobb.

Osztályfőnök? Szomszéd? Egyéb rokonod gondolom nincs.

2016. dec. 12. 21:27
 17/33 A kérdező kommentje:
koszi a tanacsokat..sziasztok
2016. dec. 12. 21:27
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
holnap a tanárnak mondd el, elmentek együtt a rendőrségre, vegyetek látleletet a sebről -otthon mondd, hogy a tanár akarta
2016. dec. 12. 21:28
 19/33 A kérdező kommentje:
Azt mar nem elnem meg nemtudja senki mikre kepes
2016. dec. 12. 21:29
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy az osztályfőnök, rendőrség tud majd segíteni.
2016. dec. 12. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!