Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azok, akiket eltart a párjuk...

Azok, akiket eltart a párjuk milyen a kapcsolatuk a szüleikkel?

Figyelt kérdés
A családotok hogyan fogadta ezt az életformát?
2016. dec. 8. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:

Akkor érezném élősködésnek,ha az illetőnek ez teher lenne,vagy nemmegfelelő.

A gyereknevelés is megterhelő.Ezzel az erővel a gyerek is egy élősködő.

Nem vagyunk egyformák.És zsák a foltját megtalálja.

2016. dec. 13. 20:26
 62/69 anonim ***** válasza:
88%
"Csak irigykedsz,mert tudod,hogy vannak ilyenek. " Mire? Hogy annyira félsz felnőttként élni, hogy ilyen szánalmas senkit csinálsz magadból? Áltasd csak magad. Mi irigylésre méltó van a gyávaságodban? Betegséget emlegetsz, de nem vagy te beteg, csak lusta. Szánom azt a férfit aki olyan ostoba hogy téged eltűr. Miféle életed lesz? És miféle élete lesz annak a szerencsétlen porontynak aki köré építed az életed? Neki teher leszel egy idő után, neked meg igazából értelmetlen lesz az életed attóla pillanattól hogy nem szorul rád. Ismerek néhány kitartott nőt, egyetlen közös van bennük: a gyerekük megveti őket. mert "anyám csak a s*ggét mereszti otthon" Igen, a gyereknevelés nehéz. Egy gyereket meg egy házianyut eltartani még nehezebb, mert el kell tűrni hogy felnőtt nőként kolonc vagy a nyakán. A gyerek pedig nem kolonc, nem élősködő, mivel EGYELŐRE nem képes önálló életre. De majd megtanulja melletted hogy dolgozni szégyen, ki kell használni másokat. Nem ezt kellene neki mutatnod. Szegény kicsi csak alibi hogy ne kelljen dolgoznod? :( Borzalom hogy egyeseknek a gyerek csak eszköz a kényelmes élethez.
2016. dec. 13. 20:43
 63/69 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek miatt nézik k*rvának a nőket, akiknek csak a pasik pénze kell....
2016. dec. 13. 20:44
 64/69 A kérdező kommentje:

Mondtam már,hogy itt nincs gyerek.Nem olvastad el az előzményeket.

Nem is lehet gyerekem.(Ebbe most nem mennék bele)

De ha így lenne,akkor sem tennék ki egy gyereket ilyen kapcsolatnak.

Nem,én nem a gyerekből akarok megélni,mint sokan teszik.

Engem tartson el,ne a gyereket!Nem fogok felhasználni eszközként egy másik embert(főleg a saját gyerekemet) egy ilyen dologban.

Elég ostobának is tartom azokat,akik erre csak egy gyerekkel képesek.

Az irigységet nyilván nem arra értem,hogy irigyled a helyzetemet,hanem azt,hogy még te a mindennapjaidat a munkahelyi stressz tölti ki,addig nekem nem.

Nagyon sok ember irigy erre,még ha nem vallják be,akkor is.Ezért is ítélik el az ilyen nőket,mert marhára irigylik őket.

Persze az ezzel járó hátrányokba sokan nem gondolnak bele.

Nem idióta tini vagyok,tudom hogy mit vállalok és minek vetem magam alá.

Elhiszem,hogy vannak akik szeretnek dolgozni,sőt még a munkájukat is szeretik,és minden reggel mikor elmennek dolgozik beveszik a "lesz-rom kapszulát",de ez személyiségfüggő.

Én nem tudnék ilyen lenni.

2016. dec. 13. 20:52
 65/69 A kérdező kommentje:

Csak a pénze kell?

Ezt én mikor mondtam?

Nem mondtam ilyet.Egy ilyen kapcsolat csak kölcsönös vonzalom és szeretet jelenlétével valósulhat meg.

Ha ez nincs meg,akkor nem is működik az egész.

Nem az első jöttmenthez mentem oda,hogy "Szia,eltartanál?"

Ettől függetlenül tudom,hogy mik a hátulütői ennek.

De nincs más választásom,és a kisebb rosszat választom.

2016. dec. 13. 20:54
 66/69 A kérdező kommentje:

"A gyerek pedig nem kolonc, nem élősködő, mivel EGYELŐRE nem képes önálló életre. De majd megtanulja melletted hogy dolgozni szégyen, ki kell használni másokat."

Ez addig megy,amíg a gyerek pici.

Aztán idővel egyre nagyobb tehet a szülőknek,és sokszor éreztetik is vele.

Én soha nem akartam gyereket,mert tudtam,hogy a saját helyzetem is nagyon nehéz,ezt már gyerekkorom óta tudom.

De ha lett is volna sem arra "neveltem volna",hogy használjon ki másokat.

Viszont amint idősebb lett volna nem ringattam volna álomvilágba és elmagyaráztam volna neki hogyan működik a világ.

Ebben a világban csak a "legjobbaknak" van helye,a többit pedig folyton eltapossák.

Már csak ezért sem vállalnék soha gyereket,mert nem tudhatom,egy lutri,hogy milyen lesz.

És sajnos,ha elesett,szerencsétlen lesz,akkor senki nem fogja kímélni.

Én meg nem szívesen mennék el azzal a tudattal a világról,hogy tudom,hogy itt hagyom magára a bajban.

2016. dec. 13. 21:00
 67/69 A kérdező kommentje:
Az én szüleim is sajnos ezt nem értik meg,hogy mikor már ők nem lesznek,én még akkor is itt leszek...
2016. dec. 13. 21:02
 68/69 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon vigyázz, hogy ne ess teherbe, az ilyen, mint te, ne szaporodjon. Buta vagy, sötét vagy, lusta vagy, egy dög vagy.

Hiába minden mellébeszélés, rád senki nem tud felnézni.

Méghogy jó a kapcsolatod, persze, tudod mikor hiszem el.. A jó kapcsolatok nem egyoldalúak, hanem kölcsönösek. A tiéd inkább kihasználós, a másikat hülyére vevő. Megiszod te ennek még a levét, de nagyon meg fogod érdemelni!

2016. dec. 15. 08:52
 69/69 anonim ***** válasza:
A családodnak nincs beleszólása, hogy te hogyan élsz. Az a fontos, hogy ti jól érezzétek magatokat. :) Az emberek irigyek, buták, gonoszak.. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának ezt az életformát, vagy választási lehetőséget, még gyerek mellett sem. Én jelenleg betegség miatt nem dolgozom, de ez hamarosan változni fog. Nem érdemes idegenek véleményére adni, ők nem látják át a helyzeted. Fölösleges stressz.
2017. jún. 29. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!