Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azok, akiket eltart a párjuk...

Azok, akiket eltart a párjuk milyen a kapcsolatuk a szüleikkel?

Figyelt kérdés
A családotok hogyan fogadta ezt az életformát?
2016. dec. 8. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
100%

"Az átlag ember ezt úgy sem érti meg" Magyarán büdös a munka. Aranyom, én a mai napig pszichés zűrökkel küzdök egy szar gyerekkor után, mégis tudok melózni. Pedig sokszor szó szerint előfordul hogy fuldoklok félelmemben ha idegen ember kerül a közelembe. De nem lehet begubózni, mert annál még én is többre tartom magam minthogy kitartott p*csa legyek. Már a gondolata is undorít az ilyen szintű kiszolgáltatottságnak.

Egyébként meg nem tartom olyan istencsodájának magamat, hogy azt higgyem: nekem jár hogy semmiért alátoljanak mindent. Otthon vagy a gyerekkel, vezeted a háztartást? Ez szép és jó, de több millió nő napi szinten boldogul ezzel munka mellett. Napi nyolc-tíz órát alhatsz? Egy kisbaba mellett? Csóri gyerek jó sok figyelmet kaphat.

2016. dec. 10. 06:38
 42/69 anonim ***** válasza:
91%
Eltartaná az idősebb párja és gyerekről szó sincs, lefordítva a kérdező egy pénzes papa kitartottja lesz, a család meg bem bírja elfogadni...nekem sem tetszene.
2016. dec. 10. 18:21
 43/69 A kérdező kommentje:

Hát szívből gratulálok neked,ha neked sikerült meggyógyulnod.

Az én betegségem nem egy tömegbetegség.

Nem,nem depresszió vagy pánikbetegség.

Egy egészséges ember könnyen nyilatkozik erről,mert fogalma sincs milyen úgy élni,olyan korlátokkal,amik nála nincsenek.

A kitartott szerepe sem egyszerű.

Egészséges ember nem is megy bele ilyesmibe.

Rossz és rossz közül kell kiválasztani a kevésbé rosszat.

2016. dec. 10. 18:39
 44/69 anonim ***** válasza:
79%

Egy kerdes ha nem adnad el a feneked nem lennel kitartott ehen halnal egyedul ?

Ha nem akkor tudsz dolgozni

Csak az nem dolgozik aki tenyleg nem akar

2016. dec. 10. 19:49
 45/69 A kérdező kommentje:

Mindegy,hagyjuk.A kérdés nem ez volt.

Biztos vagyok benne,hogy idővel vagy az utcán vagy a diliházban vagy a hullaházban kötnék ki.

Egyiket sem szeretném.

2016. dec. 10. 20:17
 46/69 anonim ***** válasza:
100%

Egy kerdes ha nem adnad el a feneked nem lennel kitartott ehen halnal egyedul ?

Ha nem akkor tudsz dolgozni

Csak az nem dolgozik aki tenyleg nem akar

2016. dec. 10. 21:58
 47/69 A kérdező kommentje:

Minek teszed fel kétszer ugyanazt a kérdést?

Szerintem leírtam neked a választ.

Ha tudnám,hogy fizikálisan és mentálisan is képes lennék átlagos életet élni,akkor azt az utat választanám.

Nagyon leegyszerűsíted a kérdést.

Mindenki önmagát ismeri legjobban,lehet,hogy te azt hiszed,hogy te jobban tudod,mint én,de attól még nem igaz.

2016. dec. 10. 23:12
 48/69 A kérdező kommentje:

Én nem a fenekemet adom el.

Nem prostinak megyek.

Nem tudnám elviselni azt a terhet mentálisan,hogy vadidegen embereket kell kielégítenem(nem csak alájuk feküdni,mert nem azért fizetnek,hogy egy szorongó szerencsétlen legyen alattuk).

Nyilván szexuálisan kapcsolat is van köztünk,de nem csak az.Ha csak arra kellenék,akkor nem is lenne velem az illető,mert megfizetheti a luxus kategóriát bőven.

2016. dec. 10. 23:15
 49/69 anonim ***** válasza:
80%

"Lényegtelen mi a betegség,erre nem szeretnék kitérni.

Az átlag ember ezt úgy sem érti meg."

Átlátunk rajtad, nem beteg vagy, lusta vagy! Ha az lennél, akkor nem beszélnél mellé.

A szüleid valószínűleg szégyellnek téged, nem erről álmodik egyetlen szülő sem..

És ne tervezz hosszú távon, mert könnyen lehet, hogy a párod is megunja majd, hogy csak kihasználod.

2016. dec. 12. 12:58
 50/69 anonim ***** válasza:
79%
Az én szüleim tuti nagyot csalódnának. Nem bírják az élősködőket.
2016. dec. 12. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!